18:16 cryocore : Izu
Човек, мерси, че ме остави да си направя боя там...
Аз се мъчех да претрепя Customer-a, че ми е любимец... ама той пък взе че умря от гунгяла...
За късмет пък напипах мацката 9-то ниво... :devil:
Мерси пак...
Човек, мерси, че ме остави да си направя боя там...

Аз се мъчех да претрепя Customer-a, че ми е любимец... ама той пък взе че умря от гунгяла...
За късмет пък напипах мацката 9-то ниво... :devil:
Мерси пак...

And I trust the very same person that you do... I trust the only person left to trust... - ME!
lugeorgiev
то става банално вече човек....ама както и да е....
на теб и травма за 1 седмица да ти сложат едва ли ще ти пречи....а и между другото....брат ми със неговия герой няма ти кажа какво правеше...ходеше постоянно пребит със по няколко травми и късаше дропа като луд....пробвай го това
а за 7 ниво бързах за таларите....защото става хубав бой без големи нива и сумони....а навсякъде другаде ги има поне сумоните
надявм се до месец два и ти да качиш 7 ниво да си правим талари ще е готино
то става банално вече човек....ама както и да е....
на теб и травма за 1 седмица да ти сложат едва ли ще ти пречи....а и между другото....брат ми със неговия герой няма ти кажа какво правеше...ходеше постоянно пребит със по няколко травми и късаше дропа като луд....пробвай го това

а за 7 ниво бързах за таларите....защото става хубав бой без големи нива и сумони....а навсякъде другаде ги има поне сумоните

надявм се до месец два и ти да качиш 7 ниво да си правим талари ще е готино
Аз само от вчера имам два зелени дропа
а днес или утре ще имам зелена BoE значка. А раните нямаше да пречат, ако нямаше lootstealer-и , че като трябва да ходиш до вампирите ти идва да се пенсионираш
В талара моеж да няма съмонинги, но не ми е ясно теб какво те правят там, защото виждам какви роботи магмари има 7-8 ниво, а ти си и със 6 слота на колана

В талара моеж да няма съмонинги, но не ми е ясно теб какво те правят там, защото виждам какви роботи магмари има 7-8 ниво, а ти си и със 6 слота на колана