@Димо - без оръжия няма смисъл - с/у фиър / сторе /барса /лулу / логус / фарнак и кингпин - направо не става. и 100 блеса да сложа - без допълнителния резист просто не си струва - а ни дроп - ни едно око
Но все пак - може да се влезе 1-2 пъти - просто за шоуто
Но все пак - може да се влезе 1-2 пъти - просто за шоуто

From all the things I lost, I miss my mind the most.

cryocore Аз като имам рядко в 5 та влизам, лошото че идват слабаци с рангове от по ниските нива .Аз съм доволен на 5 к с малко опит , поне това е хубавото на долните места
А за оръжие пари ли нямаш или не продават, при нас от време на време поне меча се пада.
lugeorgiev Не съжалявай, може да е за добро . Уви и при нас ги има такива болни мозъци и се вживяват в богове на расата . Развивай се така добре и всичко ще се нареди. Те клановете се обезмислиха, пълно е с предатели и такива дето скитат от клан на клан за малко ресурси.

lugeorgiev Не съжалявай, може да е за добро . Уви и при нас ги има такива болни мозъци и се вживяват в богове на расата . Развивай се така добре и всичко ще се нареди. Те клановете се обезмислиха, пълно е с предатели и такива дето скитат от клан на клан за малко ресурси.
@Jack Sparrow Ни пари - ни оръжие - мислех че ще се размина с 100 - 150 - оказа се че минимума е 250 засега. или 300 за синьо
с 2 думи - без думи. Седим си - кретам и се надявам на дроп като правим рейдж по 1-2 пъти в месеца.
Но скоро ще съм с зелен медал на УК - много пара отиде и там

Но скоро ще съм с зелен медал на УК - много пара отиде и там
From all the things I lost, I miss my mind the most.

@ cryocore 200 злато при нас е меча, щитът нещо не се пада той евентуално да е 250. Прави пари от ресурси тука здраво се харчат, а пък и от гаргите падат доволно пари аз от месеци така си бия без опит.
@lugeorgiev Медал на подземните си е хубаво нещо и елексирите и скроловете са си супер. Качвай SK ти си нудист и не те бърка ако имаш травма....
@lugeorgiev Медал на подземните си е хубаво нещо и елексирите и скроловете са си супер. Качвай SK ти си нудист и не те бърка ако имаш травма....
Честита Нова 2011 година! 
Пожелавам на всички да са живи, здрави, вечно засмени и да обръщате повече внимание на семействата си и по-малко на играта - няма да избяга!
И да, Димо, нека тази година сме по-задружни от многото изминали!
Целувам ви всички и ви прегръщам сърдечно забравяйки всички неволи и спречквания!
А, да... и Наздраве!!!

Toff, bahebak habibi ! 

ами аз незнам да съм объркал някъде във писането....ама аз съм си неграмотен какво повече очакваш от мен а?....а и дето съм писал във сръбския форум хората много добре си ме разбират даже....така че невиждам проблем....
честита нова година на всички...дано повече късмет през тази година и по малко травми
честита нова година на всички...дано повече късмет през тази година и по малко травми