Language

You are not logged in.

241

Friday, January 14th 2011, 10:30pm

АКО ОБИЧАТЕ НЕ ИГНОРИРАЙТЕ ТОЗИ ПОСТ И ИЗКАЖЕТЕ МНЕНИЕ!
Отвратен съм от нашата политика. Цялата работа беше ясна отдавна, но поведението на тия идиоти след откритията направо ме отвращава.Наистина се срамувам че съм българин в този момент
Forum Troll Assistance Representative :dragon:

242

Saturday, January 15th 2011, 8:21am

Skysleyar
Iskash mnenie...? Az nqmam... :neznau:
Ne se interesuvam mnogo-mnogo ot politika, nito pyk smqtam, che tova e dobro mqsto za takiva diskusii... Vse pak tova e foruma na igrata... :)
And I trust the very same person that you do... I trust the only person left to trust... - ME!

243

Saturday, January 15th 2011, 10:37am

Точно политика ли зачеса - честно - все ми е тая - няма да се оправим и това си е .
From all the things I lost, I miss my mind the most.

244

Saturday, January 15th 2011, 10:53am

Колкото и да обясняваме за политика и за правителства и избранници на народа истината е една - интереса клати феса - няма значение кой ще е - все ще иска да краде. Не ми се коментира политика хич.

п.с. - има и по зле - Хърватите примерно. прочети малко новини - премиера им в затвора и половината кабинет арестуван :)

245

Saturday, January 15th 2011, 1:58pm

@ Skysleyar
За коя политика говориш, че не ми става ясно. Ние водим вътрешна , външна .... . Като се срамуваш, че си българин що не си събереш багажеца и да емигрираш. Аз не се срамувам, че съм Българин въпреки че има много оФце в тази държава но в коя ли няма. Да не се срамувам да се нарека Българин, най старата държава в Европа сме ние. "Разделяй и владей " помисли малко над тази стара римска стратегияи може да зацепиш доста неща :)

246

Wednesday, January 19th 2011, 9:16am

На Димо днеска му свършва мълчанието в играта:smile: Аз предлагам да правим парти-изненада при Марийка У кръчметУ или иначе казано в Mery's Tavern :smile:

[IMG]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRfS5CR6FkdOCCC9E_iz6jUUsqPPtlUSrkM9yjzMepMTJaRM4Ip[/IMG][IMG]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTFxTl8_2YogacgvhsVGJ5jMRTAvROTtzAFYcDkDIbP6ZVfB0E8eQ[/IMG][IMG]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSyJvgbRs3YH0fiyUp5YQNHfv0c64u-M3PJ9eM0hIYVZmp5Z2Gk[/IMG]

:food::drink::dance:
Toff, bahebak habibi ! :love:

247

Wednesday, January 19th 2011, 1:59pm

Jack Sparrow[12]

Честито - все си мислех че ще го махнат ама цък :) отново свободен - надявам се да няма повече мълчалки

248

Wednesday, January 19th 2011, 10:29pm

Мерси, голямото наказание го махнаха но туй го оставиха да изтече :) Хехех даже си имаше хубава страна мълчанката, не трябваше да отговарям на глупави въпроси . Последните дни от където да минавах все ми браяха дните, взех да се чуствам като в казармата :lol:
Айде 12 лвл малко да се напънем за таларс, вече не влизат кой знае какви силни , даже бяхме започнали и изведнъж пак се спря :(

249

Friday, January 21st 2011, 12:18am

20:03 Faelivrin » Stirliz: da ti izsyhnat mydete i maikati da gi iziade

Ех, Радо... Не те досрамя... 1 ден... Каде му е секс обидата или там квото беше другото за 1 ден? :secet: Аз даже не виждам ква да е било обида?!

Както каза един авер "...може майка му да е харесала менюто..." и да е казала "Ей, сине, дай още от онзи ошав!"

Карай де, той се взе стабилно 2 реда соло в скайпа така или иначе, мама му руска, дебела, пианска и наркоманска...

Ама не ми пука особено ... Я съм, мале...
[video=youtube;KVf43wRmAzY]http://www.youtube.com/watch?v=KVf43wRmAzY[/video]

250

Friday, January 21st 2011, 9:01am

Faelivrin
Vyobshte ne me dosramq chestno da ti kaja... :neznau:
Sqkash ne si bila v gardovete, taka go kazvash...
And I trust the very same person that you do... I trust the only person left to trust... - ME!

251

Saturday, January 22nd 2011, 1:41am

Ами това не е за 1 ден:smile:

252

Saturday, January 22nd 2011, 10:13am

253

Saturday, January 22nd 2011, 1:12pm

Радо,

и една седмица да ми беше дал, от теб никога ниямаше да се оплача...

254

Saturday, January 22nd 2011, 5:17pm

Извинявай ама досега освен с просташките си коментари с друго не блесваш
Forum Troll Assistance Representative :dragon:

255

Sunday, January 23rd 2011, 12:57am

Кой, аз ли?????

256

Monday, January 24th 2011, 4:16am

Quoted from "Faelivrin;44890"

Yor letter has been sent! You haev paid 4,50lv :smile:

Дано да се зарадва детето... Малко на руски, малко на английски... Каквото можах това писах.... Добрата леличка в пощата каза че ще го получи до 7 дни

Ще кажа само че се е получила!

http://warofdragons.com/artifact_info.ph…ct_id=100704287

257

Saturday, January 29th 2011, 10:10am

@Faelivrin - Not Ice благодари. Настя е по добре и вече си я е прибрал удома. не може много да се движи, но за радост не е това от което лекарите са се страхували. "След 1 година ще може да танцува" каза той.

Много позападна форума ама много проблеми имам с него - забива ми клиента като го пусна от време на време - не знам дали и при вас е така :(

258

Saturday, January 29th 2011, 4:34pm

Аххх, дано да е добре сладурчето! А твоята картичка получили ли са я? Аз в тъпия студентски град една сносна картичка не намерих, ама това което пратих се надявам да и е харесало :))

259

Sunday, January 30th 2011, 8:43pm

Намерих малко време да погледна и аз малко БГ форума, много картинки много нещо, то като жълто списание бре, има си и завеждащ по картинките (Фае спри се, грозно е станало)...
Догодина пак ще погледна, Крио направо ти се възхищавам, че намираш време да поддържаш приказката тук...

Хайде, със здраве :)
:yes:From any impasse there are at least 5 ways to escape :yes:

260

Sunday, January 30th 2011, 10:17pm

[video]http://vbox7.com/play:c9c70c0a#commentTop[/video]

Порадвайте се на един "чист " българин. :smile: