Language

You are not logged in.

321

Friday, March 11th 2011, 8:40am

да дава репутация :) аз така мисля да вдигна до 3000.
червен медал от арената дава 20 репутация, а също и 5 победи в темпъла дават към 20-30.

това да бъдат повторени фийтовете е немислимо :( тука за cc и арена след ниво 3-4 едвам се събират хора :(

322

Friday, March 11th 2011, 3:59pm

ако още никой не е разбрал от системата за безплатни диаманти могат да се направят много пари. аз не играя тук не пишете въпроси а проверете в интернет как работи "proxy" как се ползва и се възползвайте
Forum Troll Assistance Representative :dragon:

323

Friday, March 11th 2011, 4:42pm

Hm... сега гледам колко хора има в БГ клана, а ние сме 10тина човека пряко сили :)

324

Saturday, March 12th 2011, 12:19pm

han asd А едно време 2 магмара на кръст едвам се събирахте :D

325

Monday, March 14th 2011, 6:13pm

Евил айс ...

А каква е далаверата с очичките ? Как се правят с форчъна /колесата на бъдещето/ ? Някой има ли повече опит да сподели по таз тема ?
Use time smart , make a progress !

326

Monday, March 21st 2011, 10:16am

Хмм... Българи няма ма във водния свят днеска само такива се мотат

327

Monday, March 21st 2011, 10:17am

:lol: :lol:
Аз всеки ден влизам... колкото да проверя тайника... :smile:
And I trust the very same person that you do... I trust the only person left to trust... - ME!

328

Monday, March 21st 2011, 10:25am

Mortimer Dave
С колелото да правиш очички е малко кофти работа...
Първо трябва да събереш 150 City Charters, че да го въртиш... На 3 от секторите може да ти се падне Shiz Биричка, на останалите ти се падат жетони. Едно око струва 200 жетона... Ако си късметлия, с едно въртене на колелото можеш да си изкараш макс 3 очички....
Като цяло, това е бавен процес и не може да ти е основен източник на очички...
And I trust the very same person that you do... I trust the only person left to trust... - ME!

329

Monday, March 21st 2011, 7:03pm

MindFreaK
Съвсем сериозно заявявам: MindFreaK, ти си роден за Ментор! Също така, много благодаря за отговора.
Use time smart , make a progress !

330

Wednesday, March 23rd 2011, 10:27am

Хвана ли Перник69 на острова жална му майка - вече 2ма от хората ако ги хвана на острова ги атакувам Миа и Перник жална им майка!

331

Wednesday, March 23rd 2011, 4:14pm

Перника не беше ли лоотер? КАК ще хванеш някой на острова преди да е 5-то ниво :)
Аз вчера се изкефих как един лоотер в Темпъла го убихме 9 пъти :) седяхме и кухата лейка се ресуректваше :) накрая се оффлайнна
Лутерите в Арена или Темпъл са ми като сбъднат сън :))

332

Wednesday, March 23rd 2011, 8:03pm

Да са ни честити новите правила - сега ще почакам малко преди да търгувам - да няма "закачка" :) малко занемарихме форума - ама младите да го подсилят малко :) успехи
From all the things I lost, I miss my mind the most.

333

Thursday, March 24th 2011, 7:38am

Ми да са ни честити, май сега яко ще изгарят мултаци :smile::ninja:
@cryocore На патерици но от сърце честито за новата звезда :drink:

334

Thursday, March 24th 2011, 8:24am

НЕ перника е 6то ниво но съм го оставял да бере на воля в острова, но той и Миа като видят някои да бере голичък (а перника ме изчака да имам и марк оф деад) го атакуват и изчезват защото си знаят какво ще им се случи - даже там с хората водим мирно съществуване с изключение на вашите откачалки от 12лв. които като цъфнат атакуват

335

Friday, March 25th 2011, 7:34am

Да видим дали ще е така, но сега можеш да рероллваш доста лесно с доста пари :) Иска ми се да видя дали ща стане, но просто продаваш всичко, даваш парите на Х и после той ти гъ връща докато си 1-во ниво :)

336

Saturday, March 26th 2011, 9:18am

Споделям ви че героят ми е на пауза. Нямам време да играя защото бачкам като барман в бар Black and white в студентски град - който има път насам може да дойде да пие едно кафенце при мен... или някое коктейлче :) Както и нямам желание да играя след като админите показаха колко са тъпи и корумпирани... Ядосах се прекалено много че това ТЪПО оръжие спечели 1во място като имаше много по-хубави, включително моето...

Пожелавам успех на всички!

Ще се видим като се върна... ако се върна :smile:

Toff, bahebak habibi ! :love:

337

Monday, April 4th 2011, 4:43pm

Faelivrin, какъв е тоя клан пълен с лутери :fall: kak go izmisli? Голям недостиг на кланове ли има в розовата земя?

338

Thursday, April 7th 2011, 4:43pm

мАртав форум
Forum Troll Assistance Representative :dragon:

339

Friday, April 8th 2011, 1:23pm

lugeorgiev хахах що да са крадци ?

340

Sunday, April 10th 2011, 8:41pm

Вече съм си вкъщи! Други кланове за мен нямааааа!:jump:
Toff, bahebak habibi ! :love: