Dear visitor, welcome to Legend: Legacy of the Dragons Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.
@shrek Но естествено, че ще викам помощ - не искам рана (или както беше написал Бриан Бару - не искам да си чупя коланите - затова когато нападна някой и той взема да ме убива викам помощ). Слаб или силен - няма значение. Не се правя на какъвто не съм, не си избивам комплексите в играта. Открих за какво служи валора на 11 ниво - не като теб на 3. И се постарах много да стигна до това което съм. може да е слабо - но пък съм се забавлявал. Ако си мислиш че виртуалните постижения на когото и да е по някакъв начин биха ме изумили и зашеметили, явно не се разбираме хич.
Аз си играя за удоволствие - колкото и когато мога.Пиша ти бавно, защото знам че четеш бавно, и все пак - когато аз идвам и пиша в руския форум се старая да пиша на руски - когато ти пишеш тук - също се старай да пишеш на български - има преводачки (http://translate.google.com) например. Ще е културно да се обърнеш към мен така както аз се обръщам към вас в руския форум.
P.S. Бавенето на боя ми е останало от танка
може би затова - но никога не се ядосвам когато другите бавят
Ако се засечем в таларите на 13 ниво - ще видиш че не бавя нито за миг. Успехи и надявам се да приемеш написаното като голям възрастен човек, а не като пуберитет.
Аз си играя за удоволствие - колкото и когато мога.Пиша ти бавно, защото знам че четеш бавно, и все пак - когато аз идвам и пиша в руския форум се старая да пиша на руски - когато ти пишеш тук - също се старай да пишеш на български - има преводачки (http://translate.google.com) например. Ще е културно да се обърнеш към мен така както аз се обръщам към вас в руския форум.
P.S. Бавенето на боя ми е останало от танка

From all the things I lost, I miss my mind the most.