Language

You are not logged in.

561

Monday, February 13th 2012, 9:15pm

Forum Troll Assistance Representative :dragon:

562

Tuesday, February 14th 2012, 9:50am

Жельо,

Тъй като явно ще си останеш ямболско леке завинаги ще ти отговоря така:

Аз работя и сама си изкарвам хляба. Това че съм тук с него не значи че тябва да злобееш и да си стискаш топките от завист докато посинеят. И само за да ти разясня положението - той иска да ми вкарва пари в играта , а аз не искам... Питай там гардовете дето ви казват всичко на вашия клан и ще ти кажат че всичките ми пари са от бой или дроп. А относно браковете - ня са няколко :) Тоз който ти ги е говорил тия глупост му кажи да спре да вярва на бившата му и го помоли да и припомни че я предупредих какво ще се случи ако продълвава да разправя лъжи :)
А относто " живеенето при хората" може да ги питаш като нямаха пари кой им даваше. Така че затвори си голямата уста че да не отворя аз мойта.
А относно до това лайно скайслеър дето ника му не е написан правилно ще кажа за поседно - на Жельо и теб не говоря тъй като за мен сте аграрни примитиви с нисша форма на интелигентност и първите 7 ви липсват.

П.С. Повече няма даже да го гледам тоя форум и без това нищо интересно :)
Toff, bahebak habibi ! :love:

563

Tuesday, February 14th 2012, 9:53am

@Лю,

Книжката днес ще мина да си я купя от чужда литература, ако я няма - на английски ще я взема.. Знам че е била забранена. Отностно нея съм чела една друга книга. Нещо като разработка и беше.

@Димо,

Измамата Обама 2 пъти го гледах за да го схвана :)

564

Tuesday, February 14th 2012, 9:59am

Честит Свети Валентин!!! На всички желая много любов!!!

:kiss:

565

Tuesday, February 14th 2012, 10:02am

Faelivrin [12] А на теб лично ще ти пожелая,докато все още гледаш тук :P най - най много любов!

:kiss: :rose:

566

Tuesday, February 14th 2012, 12:02pm

Честит празник на всички (св. валентин или трифон зарезан кой каквото празнува). Мистери виждам че все още има КК и на 7мо ниво как е там?

567

Tuesday, February 14th 2012, 1:28pm

han asd [6] Зависи кое имаш в предвид ? :Ppp

P.S. празнувай и двата празника - няма да сгрешиш а и ще е по забавно хихихи

568

Tuesday, February 14th 2012, 1:35pm

Mysteri [7]
Е как кое опонентите хората от другите сървари и т.н.

569

Tuesday, February 14th 2012, 1:44pm

@ Faelivrin, на БГ е аз художествена литература не мога да чета на друг език :) Много е яка книгат авъпреки, че не ми е на любима тематика, но като свърши мигах на парцали :)

ПП щом младите се обичат нека се вземат :) деца трябват на тая страна, а те са голяма радост

570

Tuesday, February 14th 2012, 2:26pm

Най-добрия пост. Еми като някой ми е взел ника ще го напиша грешно , а в твоя пост се вижда на кой му липсват първите 7 години . Най-близо до примитивността си ти , първо защото като не можа да се аргументираш , почна да обиждаш , а и на Тоф сигурно му плащаш в натура. Добре , че си затваряш устата , защото форума замириса на....
Forum Troll Assistance Representative :dragon:

571

Tuesday, February 14th 2012, 6:43pm

Лю,

Днес през 3 книжарници минах и не я намерих. Утре ще ида до книжарницата в Дубай мол - надявам се там да я намеря. Разработката беше за едно момече което е било във Франция с техните и там се запознава с двойка французи които и я подаряват, от там се връща в България от там тя я прочита и дава на приятелка чийто баща е милиционер и от там става мазало но през цялото време имаще цитати от 1984. Обезателно ще я потърся.

Скай,

Дори и ника да е зает - бъди креативен а не плагиатствай с правописни грешки. А колкото до "заетият ник" - всички знаем че това беше първият ти герой и беше налепил 100 мултита на него. А относно съпруга ми - ако обичаш не говори така - ти започна първи да обиждаш. Тоф има собствен бизнес, а аз работя на съвсем различно място. Аз се чудя защо ли ти отговорих въобще първият път:lol: Той Димо е прав че нещо не ти е наред в контролният пулт:lol::bee:

572

Wednesday, February 15th 2012, 1:17pm

Faelivrin, ами ние тука си имаме chitanka.info и ако искаш мог ад ати я пратя в няккаъв формат безплатно или влез и си я изтегли, ако можеш от там :) Аз откакто си взех Kindle яко чета. Горещо препоръчвам четците за книги на хората дето обичат да четат.... не е нужно да е Киндел на пазара има доста :)

573

Wednesday, February 15th 2012, 4:04pm

За по-просто:
http://chitanka.info/search?q=1984

има и филм

574

Thursday, February 16th 2012, 12:41am

Хаха :Д аз на градове не се обиждам изобщо, а камоли от теб :)
много си ми забавна, защото много рядко се срещат толкова глупави същества ,като теб.
Знам те що за стока си и за това ми е такова мнението за теб :) пък и ако не си се поглеждала в огледалото скоро... лесно заменима си за някакъв богаташ ,пък и не само :Д
Нали знаеш приказката за падането от високо :) ,а аз моето момиче няма за какво да ти завиждам. Аз съм си добре и този които стиска топки си ти :Д
То май само тва можеш да правиш де :) иначе да се върнем към висшето ти образование, какво е то ,че забравих? И какво учих сега, като второ? Пък и на кой си давала пари ,като е нямал, пък и какво знаеш ти за мен ,че да си отваряш устата (която верно е голяма ,като всичко по теб :Д )

575

Thursday, February 16th 2012, 7:14am

Аз се чудя комплексите ли си избивате или к'во? Всеки път неще като стане Тоф ви в устата. Или нещо от МОЯТ личен живот, което на вас не ви влиза в работата. Хайде, кажи нещо ново - то да повтаряш старата песен на нов глас - няма да ти изкара бакшиш. Да се върнем 20-тина страници назад и направо да постваме коментарите от там. Ама говори си - то освен злоба в твоите думи друго няма. Относно образованитео ми - завърших Национална Музикална Академия "Проф. Панчо Владигеров" - гр. София взимайки 2 години за 1, поради отличен успех - ходи провери. И какво ми е голямото? Да, висока съм 1,87м и тежа 76кг - тялото ми е напълно съразмерно, но това че ти си хилав фастък и ти се появяват комплекси като стоиш до мен - не е мой проблем.:lol:

576

Thursday, February 16th 2012, 12:10pm

е хубава работа сега , пък и злоба :д аз искрено се забавлявам. не ме интересува нищо свързано с теб, просто ми е забавно как доста хора говорят за теб и и се смеят и на пупертетските ви подаръци в играта :д ,но това си е ваш избор де. за музикалното ти образование ясно, кога успя да запишеш второ? питам просто защото се опита да парадираш с това, не за друго.. пък и то музикалното не те прави по умна за жалост.. :\. иначе за килограмите да.... минала си ме с няколко, но не се имам за хилав ,въпреки че 80% от населението изглежда хилаво пред теб :d

577

Thursday, February 16th 2012, 7:28pm

Нещо си противоречиш - уж не те интересува нищо за мен, после ме питаш кога съм записала второ. Ами помисли малко - тази глава не ти е за украса. А за подаръците - явно сме с късен пубертет :smile: Наслаждаваме му се...

578

Wednesday, February 22nd 2012, 7:02pm

@Jack Sparrow - Димо - честито за левела - не знам кога си взел ранга - ама и за него честито :)
From all the things I lost, I miss my mind the most.

579

Wednesday, February 22nd 2012, 9:00pm

Мерси ,преди 10 дена качих ранг и ниво . Беше ми писнало на туй 12 без да бия мобове . Ти няма ли да дигаш скоро?

580

Friday, February 24th 2012, 7:48pm

Има време - още поне 2-3 седмици - ако не и повече - и се опитвам малко реп. рейтинг да направя преди това :( зор си е
From all the things I lost, I miss my mind the most.