Language

You are not logged in.

761

Friday, August 23rd 2013, 8:03pm

Ей Димо, не се впрягай :) На платото рядко има 1/1 освен ако не е стийлблейд / левел 3

Иначе пари нема... инстанции нема.... кризааааааааааааааааааааа
From all the things I lost, I miss my mind the most.

762

Friday, August 23rd 2013, 9:43pm

Кво да не се впрягам, изипахте се незнам колко човека, поне ме знаеш че невикам помощ никога :)Той даже си почна супре равностойно боя махна ми скролове ама кво се наплаши ...
Влизай на неслома , поне няма кво да губишверно пари е ама пък на 13 се вадят много :)Примен пари има, няма инстанти, колкото бързам по бавно става ...

763

Wednesday, December 25th 2013, 9:05pm

Весела Коледа!
Нека щастие озарява лицата ви, трапезата ви все да е пълна и от здраве да не се отървете! :xmastree: :xmasparty:
:angel: Choose me for your Consecrator :kiss2:

764

Sunday, December 29th 2013, 8:11pm

Весела Коледа и от мен!
Мъфин и на теб да ти се сбъдват пожеланията, които пожелаваш на всички! :drink:

абе де са тиа емотиконки тук? нещо не ги виждам ? или на куик реплей няма такива екстри? :glance:
нищо де, май го измислих :P
:yes:From any impasse there are at least 5 ways to escape :yes:

765

Wednesday, January 1st 2014, 11:08am

Ииииииииииии Честита Нова 2014 Година!
Здраве и много успехи на всички!

:thumbsup: :drink:
:yes:From any impasse there are at least 5 ways to escape :yes:

766

Thursday, January 2nd 2014, 5:20am

Честита Нова 2014 година! :xmasparty: :jump: :kiss2:

767

Wednesday, January 8th 2014, 3:23pm

Много здраве и щастие на всички през 2014

768

Monday, April 7th 2014, 10:48am

Много замрял форума, всички ли сте спрели да играете или вече не ви се пиши. Гледам нови юнаци са дошли от другите сървъри , дали няма българи сред тях?

769

Tuesday, April 15th 2014, 7:42pm

Честно казано, форума замря съвсем - и то защото лаговете в играта даже не ти оставят време да отвориш форум - съвсем и не влизам в форума - само простотии в главния ...

А иначе от сливането - само лошо - лагове - непознати хора - няма къде да се лови - инстанциите пак са си на нула...

770

Thursday, April 17th 2014, 3:07pm

А при мен няма лагове, а и новите пекани ми се струват . Да арени не съм хващал но пък на 13 има таларси. Другия месец и турския сървър щели да местят при нас, така че се очертава весело. :)

771

Saturday, April 19th 2014, 6:58pm

Само да се изходя
http://warofdragons.com/forum/index.php?…=28223&pageNo=1
още не са дошли и вече почнаха да ме нервят турчелята. Не кажат - здравейте носим кадайф и баклава - ами направо с рязаната бургия напред...

772

Saturday, April 19th 2014, 8:26pm

Хехе аз като казах весело, при теб са пристигнали с дайретата и зурли да ти играят направо :D

773

Wednesday, July 16th 2014, 4:34pm

Хей! Много скучно било....,а тук във форума от кога не е писано....

774

Friday, July 18th 2014, 1:10pm

Ми да пишем - ама с това сливане... вече не знам кой кой е :) не мога да следя темите в форума. Половината на турски, другата на "английски" - ужасТ и безумие...

Иначе лято е, релакс, почивка и риболов :) 1000 риби съм наловил тази седмица :)

775

Monday, July 28th 2014, 9:02am

Наистина не се знае кой, кой е ...но поне тук става ясно :D.

776

Wednesday, December 10th 2014, 9:18am

:) минахме на втора страница бе хорааааа

777

Thursday, December 11th 2014, 1:19pm

А бяха времена когато не слизахме от топ 3 :D

778

Friday, December 12th 2014, 11:19pm

:sleep: To e takava skuka. Daje i vyv foruma ne mi se vliza. I niamam kirilizator, izvinete! Utre shte si go instaliram :kiss2:

779

Saturday, December 13th 2014, 11:40am

Нещо интересно няма ли да пуснат покрай празниците, я някой инстант, я някой панаир за червени дрехи. Абе тоз админ нормален ли е защо спря инстантите с червени дрехи, мярнах малко голям рев за тях.

780

Sunday, December 14th 2014, 7:02am

Честно казано тия админи са големи льохмани. Ебаха мамата на осраното вече положение до такава степен че 70% от новодошлите спряха да играят. И пак сме си стария сървър с малко от новите. Останаха само стабилните кланове, а повечето аутсайдери и малки кланчета почти не се логват. Ако продължава така много малко хора ще останат и или ще ни закрият или ще ни пратят при германците ахахахахха
А за червените брони - не ме топли много. Имам 2 сета стоят в банката. Чакам да можем да ги обърнем на аури за да ги ползвам. Но определено на моя левел инстантите живнаха откакто ги спряха.

:wink: