Dear visitor, welcome to Legend: Legacy of the Dragons Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.
Честито за малкото магмарче! Да расте живо и здраво!
Cryocore, мисля че админите нещо са направили с дропа, в клана реват малките от дроп немогат да се отърват, а на мен ми паднаха 2 предмета за 3 дни, а цял 11 лвл броях стиШките :о) Annyshka за 2 седмици 10тина предмета и паднаха... Има нещо странно, дано да са го пооправили малко че да почнат paypal-ърите да кихат че да пълнят нашите джобчета :о)
Cryocore, мисля че админите нещо са направили с дропа, в клана реват малките от дроп немогат да се отърват, а на мен ми паднаха 2 предмета за 3 дни, а цял 11 лвл броях стиШките :о) Annyshka за 2 седмици 10тина предмета и паднаха... Има нещо странно, дано да са го пооправили малко че да почнат paypal-ърите да кихат че да пълнят нашите джобчета :о)
има има, малките често удрят . това си е нормалното ниво на дроп(в руския е така) макар че мисля че трябва да се намали. малко играчи сме и ще се обезценят итемите. то и сега dm са на смешни цени 20-30 зл за ръкавици и нараменици ... пълен цирк :d сега и ако админите спрът очивадно да подпомагат определени играчи играта ще стане супер
)

Ми незнам - ама центродо и инкарнума нещо секнаха - преди на час поне по 1 изкарвах - сега 2-3 часа и няма... а да не казвам, че досега само 1 фламиан и 1 луксите съм изкарал... 
1 поглед на едноръкия - ако прекараш 1 час там - с минимални залози си около злато назад - за час и половина - може и да си на нулата - ако си играеш с високи залози - просто губиш - идеята е - 1с залог и чакаш 5 котенца
и супер игра

1 поглед на едноръкия - ако прекараш 1 час там - с минимални залози си около злато назад - за час и половина - може и да си на нулата - ако си играеш с високи залози - просто губиш - идеята е - 1с залог и чакаш 5 котенца

From all the things I lost, I miss my mind the most.

при вас на какви цени вървят ресурсите за новите реп. ?
аз мобове не бия ама беше ми паднал един фламан ... а едноръкия си е мазало рядко се вадят пари, ако се сещаш в стария форум бях копирал 5-6 поредни печалби , но имаше случай като една мацка от руския ми клан се набута 800 злато. хазарт кво да правиш трябва и късмет :d
аз мобове не бия ама беше ми паднал един фламан ... а едноръкия си е мазало рядко се вадят пари, ако се сещаш в стария форум бях копирал 5-6 поредни печалби , но имаше случай като една мацка от руския ми клан се набута 800 злато. хазарт кво да правиш трябва и късмет :d
Kamyka mai neshto glupav mi se vijda na mene... trqbva da mu vkarash malko resursi (edin amulet i edin diamant, za koito vkarvash realni pari). Nagradata ot kuesta mislq 7 zlato beshe.. ama da ne izlyja...
)

And I trust the very same person that you do... I trust the only person left to trust... - ME!