jak tak patrze i i mysle ze tutaj wchodza przyjeby mongoly, tepaki ( spoko nie wszyscy) ale ja to czytam to sie zastanawiam co ja tu robie, czuje sie jak bym wchodzil na torrenty i czytal komentarze dodane pod film "typu gdzie napisy" albo "wypii... inie wracaj" zal mi was naprawde, mowil to wesoly romek, zraz zdmuchne wam domek
ohh przepraszam wybaczcie mi moje karygodne i nie kulturalne zachowanie, very sory siem zem nie przedstawil
Nazywam sie hmm Amon najokrutniejszy markiz piekiel, jestem demonem, rozporzadzam 40 legionami duchow, lubie gruchot lamanych kosci o poranku i smak krwi na moicm ustach, najbardziej mi smakuje krew Rh -, jak ci sienie podoba tresc wiadomosci to zakryj oczy policz do 10 klasnij dwa razy, podskocz a ja sie pojawie i wyssam twoj mozg przez slomke... dziekuje za uwage zycze milej gry
Nazywam sie hmm Amon najokrutniejszy markiz piekiel, jestem demonem, rozporzadzam 40 legionami duchow, lubie gruchot lamanych kosci o poranku i smak krwi na moicm ustach, najbardziej mi smakuje krew Rh -, jak ci sienie podoba tresc wiadomosci to zakryj oczy policz do 10 klasnij dwa razy, podskocz a ja sie pojawie i wyssam twoj mozg przez slomke... dziekuje za uwage zycze milej gry
Przybylem z otchlani swiata obledu i szalu sponiewieranego wojna przez pekniete niebo jak portal do swiata gdzie wzrokiem niszcze ludzkie komorki nerwowe i wprowadzam go w obldna paranoje zmuszajaca do noszenia pieluch ale gdy tu wchodze i widze to forum sam zaczne niczym moje ofiary siac gowno po zakamarkach PAMPIersow
yyy malina, nie przypominam sobie zebym trzymal mąke w takiej torbie, jechalam z mama tramwajem wodnym- ja wole szynobus bo tam nie trzeba wkladac palcow do kontaktu, i ten no chomiki go napedzaja taka wuchta tlustych chomikow, pierd.... swinie kwik kwik ile tluszczy by bylo haha, wiechuu on sie gapi na moja ulubiona chojanke, ksieza koledzy musimy pokazac nie wiernym psom w bialych pizamach ze wtargneli na swiete ziemie kosciola, IHooo miial mial krwawy mial w ryja kal, ps tsts psts