Dear visitor, welcome to Legend: Legacy of the Dragons Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.
Тайфата,
дойде лято... Нямате толкова много работа... Хайде всички дето сме по софия да се съберем на някоя кръчмичка под дебела сянка и да утолим жаждата със студена бира... )) Даже в момента си представих едно кръчме до зала Уневерсиада... Спорко се казваше, май... Но ако не се кефите на рок може да кажете къде да се съберем )
ПИЕ МИ СЕ БИРА!!!
:eda:
дойде лято... Нямате толкова много работа... Хайде всички дето сме по софия да се съберем на някоя кръчмичка под дебела сянка и да утолим жаждата със студена бира... )) Даже в момента си представих едно кръчме до зала Уневерсиада... Спорко се казваше, май... Но ако не се кефите на рок може да кажете къде да се съберем )
ПИЕ МИ СЕ БИРА!!!
:eda:
Toff, bahebak habibi !
Не знам какви са при "хората" цените на очита, но на 5-6 то вече има доста по-различен облика на Арените, Темпълите и т.н. Вчера имаше СС и вътре иамше 6 10-то ниво маунта и само един от тях беше от нашите. Поздравления за розовките в момента на това ниво са МНОГО по-здрави от нас въпреки , че пак има един лек страх да се влиза в Темпъла
@Димо - клиента се бъгва често. Понякога триенето на кеша помага - друг път направо преинсталация - ама пак не е сигурно дали ще се отвори правилно всичко - нали клиента е на основата на интернет експлорер - че да може да благославяш майкрософт нон стоп.
А нещо и флаша се бъгна - мисля че след ъпдейта хората са почнали да ползват всички нови функции на Флаш 10 - а явно нещата още не са за там
А нещо и флаша се бъгна - мисля че след ъпдейта хората са почнали да ползват всички нови функции на Флаш 10 - а явно нещата още не са за там
From all the things I lost, I miss my mind the most.
lugeorgiev малко над 1.50 , аз скоро взих 30 парчета за по 1.50 . Нащи войни докато не съберът лилави сетове куража не им идва после се мислят хванали господ за .....
cryocore незнам кво се бгна ама нищо не помага, само не съм го преинсталирал още. Изтри ми даже имената които бяха в листа. Като затворя форума ми генерира страница в ИЕ с грешка 502. чакам уж новия клиент да пуснат и затуй не сменям ама може и да не дочакам. Вчера в руския направо им изчезна сървъра над 7-8 часа нямаше нищо, сега всичко пищи като заклани, но поне там дават хубави компенсаций за такива неща )
cryocore незнам кво се бгна ама нищо не помага, само не съм го преинсталирал още. Изтри ми даже имената които бяха в листа. Като затворя форума ми генерира страница в ИЕ с грешка 502. чакам уж новия клиент да пуснат и затуй не сменям ама може и да не дочакам. Вчера в руския направо им изчезна сървъра над 7-8 часа нямаше нищо, сега всичко пищи като заклани, но поне там дават хубави компенсаций за такива неща )
Jack, за какви лилави сетове говориш?
http://warofdragons.com/user_info.php?nick=--XOnOX-- Тоя момък е в цветовете на дъгата направо )) ние си нямаме такива екземпляри
http://warofdragons.com/user_info.php?nick=--XOnOX-- Тоя момък е в цветовете на дъгата направо )) ние си нямаме такива екземпляри