Language

You are not logged in.

461

Sunday, September 4th 2011, 7:22pm

Мамка му , написах ги името с малка буква , прощавай
Forum Troll Assistance Representative :dragon:

462

Sunday, September 4th 2011, 7:26pm

Билет патронажа се сваля по изгодно за палача време, аз ли да те уча как се играе с тази професия?

463

Sunday, September 4th 2011, 7:26pm

Cryocore

Честито за брадвата , наслуаждаваш ли се на шоуто XD

464

Sunday, September 4th 2011, 7:30pm

Като ме гледаш с брадвата ли съм :) ?
From all the things I lost, I miss my mind the most.

465

Sunday, September 4th 2011, 7:34pm

И мерси щеше да свърши работа....

466

Sunday, September 4th 2011, 7:49pm

Исках да кажа - мерси за честитото - но брадвата засега пази раницата :) .

467

Friday, September 16th 2011, 5:43pm

Quoted from "cryocore;109056"

какой же ты трус нападаешь и тянешь как девочка позор!

468

Saturday, September 17th 2011, 10:39am

@ shrek
это нет рускии форум......

469

Saturday, September 17th 2011, 11:32am

Quoted from "Skysleyar;110768"

@ shrek
это нет рускии форум......

и че теперь? ты видишь где то оскорбления или ты рассист?

470

Saturday, September 17th 2011, 12:13pm

I am not rasist. In fact i went to your country this summer. People are great , i liked them , and hopefully they liked me

translate this!

471

Saturday, September 17th 2011, 2:45pm

@Shrek - не съм пъзльо - извикаха ме да те бавя - това и направих - не съм те нападал да те убия - знам че няма смисъл :) иначе свърших си работата - само дето нашите се сдъниха в файтир. зор или позор реши си сам.

472

Saturday, September 17th 2011, 7:02pm

Quoted from "Skysleyar;110778"

I am not rasist. In fact i went to your country this summer. People are great , i liked them , and hopefully they liked me

translate this!

я русский но живу пока на украине 22 я уезжаю обратно жить в россию, но я понимаю и ваш язык, хоть и писать на нем не могу!

473

Saturday, September 17th 2011, 7:04pm

Крюкоре на счет тебя, ты всегда тянешь бои, не нужно оправданий, если сам не можешь меня вынести ты всегда зовешь помощь, я знаю ты слабый игрок и так делаешь, а трус или нет тебе думать! что тебе нужно изменить!

474

Saturday, September 17th 2011, 8:48pm

@shrek Но естествено, че ще викам помощ - не искам рана (или както беше написал Бриан Бару - не искам да си чупя коланите - затова когато нападна някой и той взема да ме убива викам помощ). Слаб или силен - няма значение. Не се правя на какъвто не съм, не си избивам комплексите в играта. Открих за какво служи валора на 11 ниво - не като теб на 3. И се постарах много да стигна до това което съм. може да е слабо - но пък съм се забавлявал. Ако си мислиш че виртуалните постижения на когото и да е по някакъв начин биха ме изумили и зашеметили, явно не се разбираме хич.
Аз си играя за удоволствие - колкото и когато мога.Пиша ти бавно, защото знам че четеш бавно, и все пак - когато аз идвам и пиша в руския форум се старая да пиша на руски - когато ти пишеш тук - също се старай да пишеш на български - има преводачки (http://translate.google.com) например. Ще е културно да се обърнеш към мен така както аз се обръщам към вас в руския форум.
P.S. Бавенето на боя ми е останало от танка :) може би затова - но никога не се ядосвам когато другите бавят :) Ако се засечем в таларите на 13 ниво - ще видиш че не бавя нито за миг. Успехи и надявам се да приемеш написаното като голям възрастен човек, а не като пуберитет.

475

Saturday, September 17th 2011, 9:06pm

Мне пофиг на картинки, просто будь не трусом напал бей сам и не зови ни кого, больше уважения будет!

476

Saturday, September 17th 2011, 9:17pm

Хайде махни си 200 екзето и да видим дали ще бавя.

477

Saturday, September 17th 2011, 10:54pm

Аз мисля да обявя Шрек за почетен Българин. Толкова Бг играчи а само 3 ма си пишим срамота.

478

Sunday, September 18th 2011, 8:52am

+1 shrek за Bg

479

Monday, September 19th 2011, 1:20pm

А в БГ си имаме достатъчно боклуци не ни го набутвайте сега и тоя. Да си плямпа и да реве като го хекса колко то ще.

480

Monday, September 19th 2011, 1:22pm

Любо , защо с всеки пост изтъкваш , че имаш БОЕ реп?