You are not logged in.

481

Tuesday, September 20th 2011, 12:17pm

Quoted from "Skysleyar;111169"

Любо , защо с всеки пост изтъкваш , че имаш БОЕ реп?

Истината е че съм комплексар а БоЕ-то много ме радва. Да не говорим разни е такива като тоя как заплашват... един даже ми прати някакъв пробит злобен подарък :)

482

Tuesday, September 20th 2011, 2:14pm

хех щом те радва , хвали се :d
Forum Troll Assistance Representative :dragon:

483

Wednesday, September 28th 2011, 7:33am

Лю, нещо ми писа на личен... Кажи какво има? :rose:
Toff, bahebak habibi ! :love:

484

Thursday, September 29th 2011, 9:57am

Написах: Баууууу :)
Отивам аз ад си бер ацвета и изведнъж като кацам там, нали съм камикадзе, и виждам теб и Кони Фокс :) Т асамо ти казах Баууу и си се телепортирах н апо-сигурно място. Отказах се от брането на цветя.

485

Thursday, September 29th 2011, 6:16pm

Аз на отрова не нападам... Ама и на мен ми остават малко цветя още да набера и няма да ми видите очите там:lol:

486

Friday, September 30th 2011, 8:43am

A az имам да понабера само около 300 :)

487

Friday, September 30th 2011, 8:25pm

:jump: Взех медалаааааааааа!

488

Friday, October 7th 2011, 12:36pm

lugeorgiev И аз не съм олимпиец само да участвам, искам да съм победител :)) А пък на 6 ниво да направиш син медал си е наистина трудно без да имаш спонсори.

489

Monday, October 10th 2011, 8:36am

Quoted from "Jack Sparrow;113962"

lugeorgiev И аз не съм олимпиец само да участвам, искам да съм победител :)) А пък на 6 ниво да направиш син медал си е наистина трудно без да имаш спонсори.

120-150 очи и вече и лилав ще имам :) но много нерви и скука ми коства :((((

490

Wednesday, October 12th 2011, 8:38pm

19:35 You have taken a trophy from cryocore [12]
Много мило от Ваша страна, г-н Стражар, да си дадете скалпа...

491

Wednesday, October 12th 2011, 11:43pm

Браво на вас за убийството! :beeee:

492

Thursday, October 27th 2011, 3:22pm

какво правите тук , нашият форум още малко отива на втора страница.........

493

Thursday, October 27th 2011, 5:40pm

само ми вижте ранга

495

Friday, October 28th 2011, 10:32pm

Cryocore....

Даже на мен не ми е интересно да влизам в ГБ... Влизам когато умрат мобовете... Това е баси и тъпото. С Тофи си говорехме и му казах да спре да ходи щото никой магмар не иска да помага като види 5-6 животни лвл13 + на мунчо кокошката лвл16... Това е баси и тъпото... Нормално е да губите... Ако наистина искате да спечелите и искаш да видиш как никой хюман няма да стъпи на платото - накарайте Seawolf, fier i hero да седят 1 ден на платото със животни лвл 16 ... Най тъпото е че муньо никога няма да се усети защо магмари не идват... Преди 2-3 дни хюманите бяха ЖАЛКИ напускаха съмони и чакаха да влезе 10ти магмар.... Ми много ясно че никой няма да влезе... Играят си на Нека покажем че наще топки са по-големи от ваще, ама умирам от кеф като ни преебете някой красив бой... :smile: И като покажете че без съмони сте по-силни!

Гледам ви как гардовете все скачате на бой, ама само вие не можете да изнесете цялата битка и да представяте расата....

496

Tuesday, November 1st 2011, 2:11pm

cryocore & Faelivrin

Да ващи силните с животни появят ли се невиждам кой от хюманите ще стъпи на платото. Яд мее че всяква нусдиска сган, мултаци и платени се помислиха, че могат да играят . Помня едно време как Ахл и годфром хел бродиха из нащи земи и всички се криеха като мишки, нямаше кой да ги спре, помня колко човека ходехме и на платото, а сега псевдо геройчета с протекций се мислят за богопомазани.

497

Tuesday, November 1st 2011, 8:44pm

-TeHb VoRoNa- [13] 0 / 103503 / 8250
велика битка - влиза ми и ми ресва 12ка - хеалва я и умира... да му се ненарадваш на тоя
From all the things I lost, I miss my mind the most.

498

Thursday, November 3rd 2011, 6:25pm

Seawolf и fier се появиха :)) Да се ненадяваш... Интересно е кога ще оправят Шеара магазина че -Hero- и Wanderer84 да си купят и те книжки за животните?? Мунчо нема му видим очите:lol:

Нещо чат лога не ми запазва исках да ви покажа какво стана...
Преди 2 дни викам на Мунчо и Билета да влизат в талар и Мунчо ми вика "Ти два месеца ме псуваше и война водихме сега защо да ти помагам" <---- Да това каза само че го няма в лога
А билета, малкото педерастче вика "Ти противная"
Аз бях на градус и им казах "Помагате? 2 месецов колцо из дракуну обещали. Идете на .... все двоих"
Най- якото беше че няма инсулт и неможе да ме замълчат.... Ама тъпото е че на Mунчо му трябва ранк повече че ще потроши чуждия щит по тия велики битки :lol: Ама като се замисля, той не може да губи... Затова не ходи в талар:lol: И Ендагара не може да съмонва там че да му спасява гъза:lol: Само каква помощ щяха да ми дадат в талар ако бяха влезли, щяха да ми отпорят дупарата без вазелин:lol:

499

Friday, November 4th 2011, 11:45am

:lol:

And I trust the very same person that you do... I trust the only person left to trust... - ME!

500

Friday, November 4th 2011, 11:55am

Quoted from "Faelivrin;118267"

....., щяха да ми отпорят дупарата без вазелин:lol:

надушвам ЛЮБОФФФФ ехххх