Dear visitor, welcome to Legend: Legacy of the Dragons Forum.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
udy eu nu stiu cum te tin aia in clanul ala...nu esti decat un trisor shi tepuitor...daca te dau afara shi te omoara jur ca nu mai atac clanul ala niciodata....baietzi tinetzi cont...UDY e un lingau shi atat
Salut tuturor.Cumpăr anger helm și bracers.
Deja de vreo lună caut....x))
Evil One
pai in primul rand nu se stie ce v-a fi pe viitor ...si in al 2-lea rand ..nu prea tratez eu linguseala ... deci nu o folosesc
In afara sa ne certam unii cu altii mai stim sa facem altceva?
A-ti pierdut notiunea de joc
)
:devil: Why peoples are happy when they hurt someone? :devil:
In afara sa ne certam unii cu altii mai stim sa facem altceva?
A-ti pierdut notiunea de joc
)
nu ai inteles care e treaba...in primul rand ma roaga sa nu l atac...apoi inceraca el sa ma atace crezand ca sunt afk...iar 2 l a mana stie bine ce a facut...a fost in clan s a milogit sa i dau armura... nici macar pe bani ca e sarman rau pe beladoane...shi a fugit fara sa plateasca nimic...dar ai dreptate nu are rost sa mi bat capul cu furnicutele
have fun
nu ai inteles care e treaba...in primul rand ma roaga sa nu l atac...apoi inceraca el sa ma atace crezand ca sunt afk...iar 2 l a mana stie bine ce a facut...a fost in clan s a milogit sa i dau armura... nici macar pe bani ca e sarman rau pe beladoane...shi a fugit fara sa plateasca nimic...dar ai dreptate nu are rost sa mi bat capul cu furnicutele
have fun
Vorbeam in general nu de tine si udy.
Pt Jacob ... sper ca ai avut o zi proasta de ai putut as injuri in halul ala...daca nu nasol de tine ... oricum nu cred ca o sa mai fi liber pentru mult timp
zy el ... asa e el cand il enervezi nu il mai poti controla
)
devine incontrolabil
nu conteaza , oricum am renuntat la joc deci evil one poti sa faci chef ... Bafta multa tuturor
erWarrior nu mai imi trimite mesaje ca nu mai vin in tallars pentru o perioada...o sa ma vezi acolo cand revin.
s-a schimabt foru-ul de cand n-am mai vazut eu sectiunea asta :ogo: am imbatranit
Evolution cannot avoid bringing intelligent life ultimately to an awareness of one thing above all else and that one thing is futility.
Salut .. vinde intimplator cineva help/minile sau umerii
Anger nu de chess ... sau barbarian camasha shi botii >> daca da trimiteti un mesaj cu pretul la lotul care doriti sal vindeti ms mult ( rasa om)
da de mult nu am mai postat si eu aici
am o intrebare la magmari sunt in action retete de jew +105 sau mai mari in skill ?
Saltare' Romania,vad ca sectiunea asta e cam prafuita!
nimeni
poate incepe shi sectiunea asta sa fie mai animata)...vb aceea Desteaptate Romane)