Dear visitor, welcome to Legend: Legacy of the Dragons Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.
Ahahah znam za tu arenu . ali za onu prije toga http://warofdragons.com/fight_info.php?fight_id=111394518 imao si red buff
Pa pazi izvini ali moja logika je ovakva : pustis beast , nece dolaziti za 3 dana. Ne pustis doci ce kasnije tog dana ili eventualno sutra. Nista licno
Pa pazi izvini ali moja logika je ovakva : pustis beast , nece dolaziti za 3 dana. Ne pustis doci ce kasnije tog dana ili eventualno sutra. Nista licno
Pozdrav narode.....trebaju promjenuti ovaj post na "Balkan" language ili Serbian, Croatian, Bosnian...
Kapiram ideju, svi u istom odeljku povodom cinjenice da postoje na Balkanu narodi sa slicnog govornog podrucja (iako na Balkanu ima i drugih zemalja u kojima ne pricaju taj "Balkan" language - Grci, Bugari, Rumuni, itd. - pa je mozda termin Zapadni Balkan glavna asocijacija). Ne kaze se dzabe, govori srpski da te citav svet razume Ja mislim da je odlicno sto imamo Serbian language hall ovde
Carpe Diem