Dear visitor, welcome to Legend: Legacy of the Dragons Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.
Двама отишли да пият в Южния парк. Напили се яко. На другия ден се срещат, единият е целия в синини, отоци, куцащ.
Другият го пита:
- Какво е станало с теб?
- Ами вчера като се раделихме с теб, успях да мина само десетина метра и една кола ме удари в коляното! Точно да стана и един кон с копитото ме удря яко в гърба! Отново падам, ставам и един самолет! С крилото по шията. Едва не ми откъсна главата. Вдигам си главата и бам ..... една ракета точно между очите!
- Ти се майтапиш!
- Не вярваш ли? Питай шефа на въртележката!!!
Другият го пита:
- Какво е станало с теб?
- Ами вчера като се раделихме с теб, успях да мина само десетина метра и една кола ме удари в коляното! Точно да стана и един кон с копитото ме удря яко в гърба! Отново падам, ставам и един самолет! С крилото по шията. Едва не ми откъсна главата. Вдигам си главата и бам ..... една ракета точно между очите!
- Ти се майтапиш!
- Не вярваш ли? Питай шефа на въртележката!!!
Toff, bahebak habibi !
2 часа през нощта, бар, всичко е затворено. От дупката се показва немската мишка, оглежда се - няма котка, тича към бара, налива си бира, изпива я на екс и с всичка сила тича обратно към дупката. След минута се показва френската мишка, оглежда се - няма котка, тича към бара, налива си вино, изпива го и бяга към дупката. Мексиканската мишка - показва се, няма котка, бар, текила, дупка. Показва се ...българската мишка - няма котка, тича към бара, налива си 100 грама ракия, изпива я, оглежда се - няма котка. Налива си втора, изпива я - няма котка, трета - няма котка, четвърта, пета... след петата сяда, оглежда се - все още няма котка, започва да разгрява мускулите и злобничко си мърмори: "Ми че го чекаме, де*а маа му.. ".
Toff, bahebak habibi !
димо, искам да ти кажа че ми падна в очите толкова много... аз не мога да кажа на тофи кой да бие и кой не. аз не съм тофф. живейте си живота и не ме занимавайте. не разговарям с никого повече! махнах трофея на мимето защото за мен koh днеска умря. пожелавам ви мнго успехи и дано станете силен клан!
Toff, bahebak habibi !
баси гадния евент честно... Напълних се с някви скапани еликсири, суматия време не мога да мръдна от центъра... )
Фигурки никакви нямам аз, то само с 10-ина злато влязах... ама ми се паднаха 2 руни за инструменти, сива и зелена, ако някой му трябва, казвайте... )
Фигурки никакви нямам аз, то само с 10-ина злато влязах... ама ми се паднаха 2 руни за инструменти, сива и зелена, ако някой му трябва, казвайте... )
And I trust the very same person that you do... I trust the only person left to trust... - ME!
Аз благодарение на Крио ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ. Започнах евент аоще докато даваше по 50 злато вместо по 10. Спечелих към 200 злато, елексири един куп, 2 лилави руни без да броя другите, 5 карти и т.н. Като се сетя че поен 30-40 минути се пробвах да си довърша Рейджа още ме е яд. Просто веднага трябваше да послушам криокор и да се лепна и да цъкам малоумно )))
Все пак наградата е МНОГО добра. Вече имам ресурса за лилаво БоЕ а и за малко от червения медал, но при тези цени не искам да пазарувам
Гледам че ще има пещерен турнир жалко че ням ад е през седмицата и ням ад асе включа иначе ще е голяма касапница със чужденците ))) няма ад пожеш да се нагласиш като не знаеш кой ще ти цъфне насреща ))
Все пак наградата е МНОГО добра. Вече имам ресурса за лилаво БоЕ а и за малко от червения медал, но при тези цени не искам да пазарувам
Гледам че ще има пещерен турнир жалко че ням ад е през седмицата и ням ад асе включа иначе ще е голяма касапница със чужденците ))) няма ад пожеш да се нагласиш като не знаеш кой ще ти цъфне насреща ))