Двама отишли да пият в Южния парк. Напили се яко. На другия ден се срещат, единият е целия в синини, отоци, куцащ.
Другият го пита:
- Какво е станало с теб?
- Ами вчера като се раделихме с теб, успях да мина само десетина метра и една кола ме удари в коляното! Точно да стана и един кон с копитото ме удря яко в гърба! Отново падам, ставам и един самолет! С крилото по шията. Едва не ми откъсна главата. Вдигам си главата и бам ..... една ракета точно между очите!
- Ти се майтапиш!
- Не вярваш ли? Питай шефа на въртележката!!!

Другият го пита:
- Какво е станало с теб?
- Ами вчера като се раделихме с теб, успях да мина само десетина метра и една кола ме удари в коляното! Точно да стана и един кон с копитото ме удря яко в гърба! Отново падам, ставам и един самолет! С крилото по шията. Едва не ми откъсна главата. Вдигам си главата и бам ..... една ракета точно между очите!
- Ти се майтапиш!
- Не вярваш ли? Питай шефа на въртележката!!!

Toff, bahebak habibi ! 

2 часа през нощта, бар, всичко е затворено. От дупката се показва немската мишка, оглежда се - няма котка, тича към бара, налива си бира, изпива я на екс и с всичка сила тича обратно към дупката. След минута се показва френската мишка, оглежда се - няма котка, тича към бара, налива си вино, изпива го и бяга към дупката. Мексиканската мишка - показва се, няма котка, бар, текила, дупка. Показва се ...българската мишка - няма котка, тича към бара, налива си 100 грама ракия, изпива я, оглежда се - няма котка. Налива си втора, изпива я - няма котка, трета - няма котка, четвърта, пета... след петата сяда, оглежда се - все още няма котка, започва да разгрява мускулите и злобничко си мърмори: "Ми че го чекаме, де*а маа му.. ".

Toff, bahebak habibi ! 

димо, искам да ти кажа че ми падна в очите толкова много... аз не мога да кажа на тофи кой да бие и кой не. аз не съм тофф. живейте си живота и не ме занимавайте. не разговарям с никого повече! махнах трофея на мимето защото за мен koh днеска умря. пожелавам ви мнго успехи и дано станете силен клан!
Toff, bahebak habibi ! 

баси гадния евент честно...
Напълних се с някви скапани еликсири, суматия време не мога да мръдна от центъра...
)
Фигурки никакви нямам аз, то само с 10-ина злато влязах... ама ми се паднаха 2 руни за инструменти, сива и зелена, ако някой му трябва, казвайте...
)

Фигурки никакви нямам аз, то само с 10-ина злато влязах... ама ми се паднаха 2 руни за инструменти, сива и зелена, ако някой му трябва, казвайте...

And I trust the very same person that you do... I trust the only person left to trust... - ME!
Аз благодарение на Крио ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ. Започнах евент аоще докато даваше по 50 злато вместо по 10. Спечелих към 200 злато, елексири един куп, 2 лилави руни без да броя другите, 5 карти и т.н. Като се сетя че поен 30-40 минути се пробвах да си довърша Рейджа още ме е яд. Просто веднага трябваше да послушам криокор и да се лепна и да цъкам малоумно
)))
Все пак наградата е МНОГО добра. Вече имам ресурса за лилаво БоЕ а и за малко от червения медал, но при тези цени не искам да пазарувам
Гледам че ще има пещерен турнир жалко че ням ад е през седмицата и ням ад асе включа иначе ще е голяма касапница със чужденците
))) няма ад пожеш да се нагласиш като не знаеш кой ще ти цъфне насреща
))

Все пак наградата е МНОГО добра. Вече имам ресурса за лилаво БоЕ а и за малко от червения медал, но при тези цени не искам да пазарувам

Гледам че ще има пещерен турнир жалко че ням ад е през седмицата и ням ад асе включа иначе ще е голяма касапница със чужденците