Dear visitor, welcome to Legend: Legacy of the Dragons Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.
de ce sunteti marlani? astazi am fost sa culeg prima data cuckoo flowers. am cules vreo 2. in acea locatie au veni romanii http://warofdragons.com/user_info.php?nick=Get+high# si http://warofdragons.com/user_info.php?nick=_Claudiu_ . unul dintre ei a trimis un kretch wraith sa ma atace. la randul meu le-am trimis si eu cate un elusive atshi bat. in acel moment l-ati chemat pe dracula sa ma execute. de ce suntei bulangii? tre sa ne respectam intre noi. va las sa culegeti flori dar lasati-ma si voi pe mine. mi-e rusine de rusinea voastra!
lol... e simplu.. uitati-va in propria ograda mai intai... bebito regele si inca unu de lvl 11 al carui nume nici nu vreau sa-l pronunt din moment ce s-a dovediv a fi o jigodie, au inceput totul. dar, cunoscandu-i pe amandoi, get high si claudiu, ma indoiesc ca l-au chemat ei pe dracula... poate doar s-a nimerit sa pice pe acolo in acel moment....
Evolution cannot avoid bringing intelligent life ultimately to an awareness of one thing above all else and that one thing is futility.
Georgel e roman? dupa nu me asa pare.
am observat ca in ultima vreme, cei de lvl mare din rasa voastra stau pe langa haunted place si ne ataca pe noi lvl 5-6. eu chiar nu inteleg ce obtineti atacandu-ne? daca am proceda si noi la fel? nu ar mai putea nimeni sa culeaga cukoos. ganditi-va bine,
georgel e cel mai mare noob pe care l-am vazut. sta acolo si ne ataca pe toti. ce tare se crede cand omoara un lvl 5 naked el fiind lvl 9. daca e asa smecher de ce nu merge in plateau sa se bata cu aia mari? e o panarama, am primit jail pentru ca s-a plans imediat la moderatori.
am observat ca in ultima vreme, cei de lvl mare din rasa voastra stau pe langa haunted place si ne ataca pe noi lvl 5-6. eu chiar nu inteleg ce obtineti atacandu-ne? daca am proceda si noi la fel? nu ar mai putea nimeni sa culeaga cukoos. ganditi-va bine,
georgel e cel mai mare noob pe care l-am vazut. sta acolo si ne ataca pe toti. ce tare se crede cand omoara un lvl 5 naked el fiind lvl 9. daca e asa smecher de ce nu merge in plateau sa se bata cu aia mari? e o panarama, am primit jail pentru ca s-a plans imediat la moderatori.
ca sa intelegeti despre ce e vorba.,.. magmarii au inceput, sau, mai exact, wolfskin a inceput toata nebunia... dati-i doua peste ochi, sa-si revina din betie... si poate lucrurile se vor schimba... nu pot orbi in numele tuturor romanilor care au caracter la humans, dar ii stiu destui de bine pe majoritatea... se poate ajunge la o intelegere... dar, atata timp cat wolfskin o sa dea iama in noi, oricand ne prinde pe insula, tot aici se va ajunge
Evolution cannot avoid bringing intelligent life ultimately to an awareness of one thing above all else and that one thing is futility.