--Alar-Zeh-Ner-- wiec niedlugo sie do ciebie zglosze
odmowy nie przyjmuje , chiaqlbym skrecic chociaz 1 grupe na cc czyli okolo 5 osob do regularnych wypadow , najlepiej po 1 cc co 3 dni bo mozna wziasc blesa ( trening walki ) ale najpierw set do konca musze uzbierac i kota zatric wiec jeszcze chwile mi zejdzie , pozatym cos musialem wpisac bo wygladalo jakbys monolog prowadzil
p.s. sprzedam wielkie eliksiry wampira no chyba ze to nie odpowiedznie miejsce na flodda
(jezeli tak to potraktujcie to jakby tu tego nie bylo
)
![:P](wcf/images/smilies/tongue.png)
p.s. sprzedam wielkie eliksiry wampira no chyba ze to nie odpowiedznie miejsce na flodda
NO hehe To mamy dzionek lasek tak
niom to chciałbym wam wszystkim Laseczkom grajacym tutaj
tak wam wszystkim
no i paru kolesiom zachowującym sie jak panienki
sami najlepiej wiecie czy to o was mowa
życzyć wszystkiego naj w waszym dniu
Alar Zeh Ner
a reszta to na prv .... wiecie sciany maja uszy a podpierdalacze są tu i nie spią .....................
![^^](wcf/images/smilies/squint.png)
![:)](wcf/images/smilies/smile.png)
![:D](wcf/images/smilies/biggrin.png)
Alar Zeh Ner
![:kiss:](wcf/images/smilies/07-kiss.gif)
![:rose:](wcf/images/smilies/03-rose.gif)
![:hug:](wcf/images/smilies/106-hug(800).gif)
http://warofdragons.com//user_info.php?nick=Sajgon <-------- i kolejny polak grajacy tutaj i robiacy wstyd nam wszystkim po cholreke chodzic na cc jesli sie ma zamiar tyl;ko noobic ? ale ja juz sie panem zajme
o tak zajme sie nim odpowiednio
albo jestes pepe albo kims kogo znam ale ta osoba nie ma jaj zeby mi to powiedziec na swojej glownej postaci hehe w 1 i 2 przypadku jak masz cos do mnie to dawaj ja nie mam nic sobie do zazucenia
albo poprostu komus w grze zal dupe sciska ze mam 2 niebieski secik pelen ,spoko mestwo nienajgorsze repki itd etc itd
www.gamingclimax.com/giveaways-contests-…eaway/#beta_key
stronka rejestrujesz sie dostajesz kodzik do naszej gry za kodzik dostajesz : Rare Scroll of Healing 3 pcs, Scroll of Poisoning 3 pcs, Weak Elixir of Life 3 pcs, Weak Elixir of Power 3 pcs, Talisman of Harmony 3 pcs, Song of Light Amulet 1 pcs, Shiz Beer 10 pcs, Iguraon Amulet of Call 5 pcs, Amulet of Attack - Pkhadd 5 pcs, Victor's Helmet 1 pcs, Precious Trunk 3 pcs dziala bo sam srawdzalem
Wasz ukochany Alar Zeh Ner
stronka rejestrujesz sie dostajesz kodzik do naszej gry za kodzik dostajesz : Rare Scroll of Healing 3 pcs, Scroll of Poisoning 3 pcs, Weak Elixir of Life 3 pcs, Weak Elixir of Power 3 pcs, Talisman of Harmony 3 pcs, Song of Light Amulet 1 pcs, Shiz Beer 10 pcs, Iguraon Amulet of Call 5 pcs, Amulet of Attack - Pkhadd 5 pcs, Victor's Helmet 1 pcs, Precious Trunk 3 pcs dziala bo sam srawdzalem
Wasz ukochany Alar Zeh Ner
Witam Rodakow!
.... i to by było na tyle . Marcinek browarek for you, bo w sumie nie wierzyłem już w to ze w koncu stworzysz taka silna postac ( po tylu rolkach ) a jednak. Gratki.
A co do szczurzenia przez polakow i robienia syfu... a szkoda gadac dlatego uciekłem z polskiego serwera tu jest cisza spokój i naprawde fajna atmosfera! NIE pozwólmy jej popsuc przez paru cymbałów.
Wujek Plaga
.... i to by było na tyle . Marcinek browarek for you, bo w sumie nie wierzyłem już w to ze w koncu stworzysz taka silna postac ( po tylu rolkach ) a jednak. Gratki.
A co do szczurzenia przez polakow i robienia syfu... a szkoda gadac dlatego uciekłem z polskiego serwera tu jest cisza spokój i naprawde fajna atmosfera! NIE pozwólmy jej popsuc przez paru cymbałów.
Wujek Plaga