You are not logged in.

201

Wednesday, February 29th 2012, 11:01pm

yeeeeeeeeee nie dostanie mi sie :P hihi

202

Wednesday, February 29th 2012, 11:49pm

no nareszcie zdejme niedlugo tego cholernego crusa :P wiec polacy potrzebojacy pomocy z misjami na cc proszeni sa o ustawienie sie w kolejce :P hihi + nowy secik bedzie ten juz wlasciwy wiec bedzie git :D

203

Friday, March 2nd 2012, 12:08am

--Alar-Zeh-Ner-- wiec niedlugo sie do ciebie zglosze :P odmowy nie przyjmuje , chiaqlbym skrecic chociaz 1 grupe na cc czyli okolo 5 osob do regularnych wypadow , najlepiej po 1 cc co 3 dni bo mozna wziasc blesa ( trening walki ) ale najpierw set do konca musze uzbierac i kota zatric wiec jeszcze chwile mi zejdzie , pozatym cos musialem wpisac bo wygladalo jakbys monolog prowadzil :P

p.s. sprzedam wielkie eliksiry wampira no chyba ze to nie odpowiedznie miejsce na flodda :P (jezeli tak to potraktujcie to jakby tu tego nie bylo :P )

204

Friday, March 2nd 2012, 11:44pm

hehe spoko musze nadrobic stracony czas wiec bede teraz latał ile sie da i kasy starczy :P nom fajnie by bylo miec polska ekipe na cc taka dobra ale z tego co widze to na luzie sie ja skreci :) co prawda musze nadrobic tez misje dla klanu tzn 113, itd klanowiczy ale spokojnie dam rade :)

205

Friday, March 2nd 2012, 11:46pm

no skrecaj ten set i dawaj do nas do klanu :) mam miejsce dla ciebie caly czas :) bedziesz zajefajnym nabytkiem dla CDW :)

206

Sunday, March 4th 2012, 6:21pm

Dzien dobry

207

Tuesday, March 6th 2012, 7:25pm

Dochodzę do wrażenia, iż dla co po nie których ta druna gra to wszystko.To tyle z mej strony, na forum się syf robi jak zwykle.

208

Thursday, March 8th 2012, 1:42am

pffffffff.......... lol

209

Thursday, March 8th 2012, 12:40pm

NO hehe To mamy dzionek lasek tak ^^ niom to chciałbym wam wszystkim Laseczkom grajacym tutaj :) tak wam wszystkim :) no i paru kolesiom zachowującym sie jak panienki :D sami najlepiej wiecie czy to o was mowa :D życzyć wszystkiego naj w waszym dniu :D

Alar Zeh Ner :kiss: :rose: :hug: a reszta to na prv .... wiecie sciany maja uszy a podpierdalacze są tu i nie spią .....................

210

Friday, March 9th 2012, 12:59am

http://warofdragons.com//user_info.php?nick=Sajgon <-------- i kolejny polak grajacy tutaj i robiacy wstyd nam wszystkim po cholreke chodzic na cc jesli sie ma zamiar tyl;ko noobic ? ale ja juz sie panem zajme :) o tak zajme sie nim odpowiednio :)

211

Saturday, March 10th 2012, 2:30pm

Alar ja mysle ze porzadek to powinienes od siebie zaczac

212

Saturday, March 10th 2012, 5:04pm

oooooooooo hehe a moze zaczne od ciebie co ^^ ? hmmm czyszby to kolejny relor pepe ^^

213

Saturday, March 10th 2012, 5:51pm

albo jestes pepe albo kims kogo znam ale ta osoba nie ma jaj zeby mi to powiedziec na swojej glownej postaci hehe w 1 i 2 przypadku jak masz cos do mnie to dawaj ja nie mam nic sobie do zazucenia :) albo poprostu komus w grze zal dupe sciska ze mam 2 niebieski secik pelen ,spoko mestwo nienajgorsze repki itd etc itd

214

Tuesday, March 27th 2012, 1:12am

www.gamingclimax.com/giveaways-contests-…eaway/#beta_key
stronka rejestrujesz sie dostajesz kodzik do naszej gry za kodzik dostajesz : Rare Scroll of Healing 3 pcs, Scroll of Poisoning 3 pcs, Weak Elixir of Life 3 pcs, Weak Elixir of Power 3 pcs, Talisman of Harmony 3 pcs, Song of Light Amulet 1 pcs, Shiz Beer 10 pcs, Iguraon Amulet of Call 5 pcs, Amulet of Attack - Pkhadd 5 pcs, Victor's Helmet 1 pcs, Precious Trunk 3 pcs dziala bo sam srawdzalem :)

Wasz ukochany Alar Zeh Ner :D

215

Tuesday, March 27th 2012, 11:39pm

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mail na ktorym sie logujecie musi byc z konicowką "com" ale nie musi byc ten co macie do gry wiec wystarczy zalozyc na gmail i tyle :P

216

Saturday, March 31st 2012, 12:38am

Witam Rodakow!

.... i to by było na tyle . Marcinek browarek for you, bo w sumie nie wierzyłem już w to ze w koncu stworzysz taka silna postac ( po tylu rolkach ) a jednak. Gratki.

A co do szczurzenia przez polakow i robienia syfu... a szkoda gadac dlatego uciekłem z polskiego serwera tu jest cisza spokój i naprawde fajna atmosfera! NIE pozwólmy jej popsuc przez paru cymbałów.

Wujek Plaga

218

Friday, April 13th 2012, 8:56pm

lol wróciłem żeby potaplać się we flakach

219

Friday, April 13th 2012, 9:06pm

zarejestrowalem sie i gdzie jest ten kod swinio?

220

Friday, April 13th 2012, 9:49pm

pampers, pampers co z ciebie wyrośnie?? lub o co juz wyrosło lol