ty noobek kod masz w 2 miejscach na tej stronie sie pojawia i dostaje na @ ..... ale musisz o niego poprosic wiec wejdz jeszcze raz na ta strone , zejdz na sam dół i tam wpisz swoj login i haslo ... no chyba ze jst to cieszka operacja dla ciebie to poprost mlodszego brata albo wojka , ciocie ,dziadka albo dzielnicowego o pomoc na 100 % tam gdzie mieszkasz jest przynajmiej 1 osoba która umie cos takiego zrobic
tak to ja i tak teraz jest mnie 2 na serwie i tak okradam magow i tak ta postaci nie gram na mestwo powiem wiecej nie mam nia zamiaru wpogule pracowac tylko sie bawic w looting magow , ogulne wkorwianie ich i tak wogule robie nie sobie jaj a na 5 lvl tylko tecze i zbieranie rzeczy ktore bedzie potrzebowala moja glowna postac OCZYWIŚĆIE MAM ZAMIAR ROBIĆ WSZYSTKO LEGALNIE !!!!!!!!!!!!! wiec sie noobki nie cieszcie że mnie podjebiecie i mnie zbanuja nie nie nie tym razem jestem nie do ruszenia wszystko robie 10000000000 % wedlug zasad gry i karzdy krok którego nie jestem pewnien konsultuje z straznikami i mentorami wiec nie klopoczcie swojich ptasich glowek , nie zamulajcie swojich procesorkow i nie zawalajcie tych 1 gigowych twardzeli jakie wam pozwalaja egzystowac na poziomie 1 komurkowcow na myslenie jakby tu mu podlozyc swinie .....tylko stracicie czas a jak zaduzo bedziecie myslec to morzecie zapomniec oddychac itd i bedzie trzeba wydac pare "s" na jakiegos badyla na wasz pogrzeb
Jestem twoją aborcją, tne jak skrecze Deksa, pierdolo....ny skorpion w kołysce dla dziecka ludzka bibisekcja w wykonaniu hien, mocny zacisk dłoni zatrzymuje tle, alfons wiedzmy Blair trzymam suk..e na smyczyctak że gdy wciśniesz play możesz uslyszeć jak krzyczy czerwony przycisk atomowe wademekum od zaglady ludzkosci dzieli tylko kilka sekund
hmmmmmmmmmmmmm ........... eeeeeeeeeeeeeeee.......... hmmmmmmmmmmm ........ normalnie przeczytal bym to jeszcze kilka razy i probowal zrozumiec co chciales przekazac itd ale znam ci i wiem ze doszukiewanie sie tu jakiego kolwiek sensu jest bezcelowe wiec powiem tylko tyle " pokuj "
najlepiej czerwony z luzkiem w ksztalcie serduszka w jakims tanim hoteliku z niezbyt rozganieta dziewczyna tak to jest to
najlepiej czerwony z luzkiem w ksztalcie serduszka w jakims tanim hoteliku z niezbyt rozganieta dziewczyna tak to jest to
oj tam czepiasz sie sens chyba czaisz a to ze troche mi sie poplynelo z wyobrazina itd sorka zaduzo tego na bani sie czai lsd,psl,pis i po i jeszcze bratuszka mefka przypina nam za wsochdnie granicy to musice mi wszycy wbaczyc ale bede plyną ale co nawaznijsze coraz cieplej sie robi "brzoskwinki " lepiej wygladaja wiec czas zaczac robic rezerwy w "boss hotel " w lodzi ........... <----------- kocham to miejsce !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!