Потим се ама поне е весело , така има тръпка в играта то иначе какво е наливаш луди пари и само по магазините ходиш, малко скучно така, обезмисля им се играта , не че не е хубаво да имаш де хихихи ама все пак, друго си е кат си накопаш сам ресурсите за няколко месеца ppp. И тяхната не е лесна все пари да наливаш и да се чудиш кво да прайш после с тях, като ги гледам 70% от платените и за красота в играта нестават дори
lugeorgiev
абе пробвах се да ти кажа... ама мойта луда котка 5 ниво малко са и зор тварите 9 ниво...
Грозно заседнах аз със ездитните умения и сега ме спукват от бой на арената...
Човек от млад като не се научи да пести, така става... )
абе пробвах се да ти кажа... ама мойта луда котка 5 ниво малко са и зор тварите 9 ниво...
Грозно заседнах аз със ездитните умения и сега ме спукват от бой на арената...
Човек от млад като не се научи да пести, така става... )
And I trust the very same person that you do... I trust the only person left to trust... - ME!
Jack Sparrow
Ами аз се глася, но засега само 2050 съм вдигнал Цените в Аукциона:
Маска - 12-18 злато и МНОГО рядко се показва на 18 никой не я купи. Предполагам на 15 злато ще върви
Релик Фосила 3.50 - 4.50 (аз последно за 3.50 си купих за 4-4.50 висят по аукциона)
Гоблета 30-35 злато. Под 30 цена не съм виждал...и това е рядкост
А за Клеша ще те излъжа. При вас подобни ли са?
ПП Ценат ана очите пак се стабилизира на 1.80-2 злато
Ами аз се глася, но засега само 2050 съм вдигнал Цените в Аукциона:
Маска - 12-18 злато и МНОГО рядко се показва на 18 никой не я купи. Предполагам на 15 злато ще върви
Релик Фосила 3.50 - 4.50 (аз последно за 3.50 си купих за 4-4.50 висят по аукциона)
Гоблета 30-35 злато. Под 30 цена не съм виждал...и това е рядкост
А за Клеша ще те излъжа. При вас подобни ли са?
ПП Ценат ана очите пак се стабилизира на 1.80-2 злато
червените кокали 2-3.50зл. мсиля че са тука
маските от 10-20 зл съм купувал (все от приятели и от аука)
клещ 20-25 зл.са нормалните цени, преди бях набарал доста по 15-18 ... далаверата е че като предадеш ти дава сандък който го купуват за 3-5 зл зависи колко на зар има ключари
с гобелта работата е пак подобна около 40 зл само че са при нас може и до 50 зл да го видиш
над 60 к куиксилвъра изкахбих и се оказа че ми работи добре схемата за ресурси
маските от 10-20 зл съм купувал (все от приятели и от аука)
клещ 20-25 зл.са нормалните цени, преди бях набарал доста по 15-18 ... далаверата е че като предадеш ти дава сандък който го купуват за 3-5 зл зависи колко на зар има ключари
с гобелта работата е пак подобна около 40 зл само че са при нас може и до 50 зл да го видиш
над 60 к куиксилвъра изкахбих и се оказа че ми работи добре схемата за ресурси
cryocore На 15 ниво и ако играча е неумее да се бие пак ще е същата работа. А колкото по голямо ниво ставаш толкова малко ти пречи 16 ниво ездитното. Гледам в двар бая 16 ниво играчи се навъдиха има някой за нищо нестават, други бият яко..... То си е така на всяко ниво де. Имай предвид че тука поне 2 години няма видим новите нива .