Dear visitor, welcome to Legend: Legacy of the Dragons Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.
La multi ani ! in primul rand, tuturor romanilor. si, in al doilea rand, avem parte de o veste trista astazi cand, eroul copilariei mele, si, cu siguranta, a multora dintre voi, s-a stins din viata... Sergiu Nicolaescu, omul, cu toate defectele dar mai ales, cu toate virtutiile si toate mostenirea ce o lasa romanilor, merita a fi pomenit chiar si intr-o lume virtuala. Sunt multe lucruri pe care mi le-a oferit prin productiile sale... sunt multe idei nobile pe care le-a intruchipat de-a lungul timpului si mi-l voi aminti intotdeauna ca fiind Capitanul Andrei din Nemuritorii.... voi incheia aici... sunt multe altele ce ar merita a fi pomenite dar poate, si altii vor dori sa exprime un gand despre ce a insemnat Sergiu Nicolaescu pentru ei.
Evolution cannot avoid bringing intelligent life ultimately to an awareness of one thing above all else and that one thing is futility.
Exista o confuzie perpetua printre oameni... am spus ca a fost eroul copilariei mele si vorbeam de felul in care a intruchipat personaje si modul in care le-a introdus in constientul poporului. El, ca om, cu bunele si cu relele sale, intr-adevar, pare sa nu fi fost un model de urmat, dar cat de multe stim noi despre viata lui privata? stam sa judecam dupa exagerarile sale din ultimii ani cand vorbea despre "revolutie", despre comportamentul sau din parlament sau despre grandomania de care suferea, pe buna dreptate as spune eu... omul a fost un nationalist... si a promovat o imagine de barbat drept, ambitios si inteligent... imaginea unui erou. Dar, intre noi fie vorba, stau si ma intreb... Florine, tu ti-ai exprimat o parere sau doar ma tachinezi? La multi ani.. apropo. cand va revad si eu?
Evolution cannot avoid bringing intelligent life ultimately to an awareness of one thing above all else and that one thing is futility.
@ Blitz ... dezamagire constanta venita de pretutindeni... o sa incep cu oamenii care inca joaca acest joc... era intr-o marti sau joi (nu mai stiu sigur, ideea e ca asteptam infernal) si un human de lvl 10 s-a dus in platou si a atacat un mag de lvl 9, Ephy a intervenit in lupta si ala a cerut ajutor in clan moment in care am intervenit si le-am zis sa nu se duca nimeni pt ca nu vreau ca magmarii sa ia rana si sa nu vina la infernal... steelblade s-a dus... rana de lvl 10 unui magmar si lost soul pe ephy... moment in care am realizat ca oricat as incerca sa schimb ceva din mentalitatea idioata a unora n-o sa reusesc niciodata... dezamagit de atitudinea adminilor, nu mai trebuie sa exemplific aici ce si cum si, de ce nu, plictisit pana la absurd de repetitivitatea acestui joc nu mai aveam ce demonstra aici... si nu eram exuberant nici la ideea de a deveni mag cu dzaack (avand deja un alt caracter de lvl 13). Cel putin, am putut ajuta o parte din oamenii pe care mi i-am apropiat intr-un fel sau altul din joc prin plecarea mea