Jsem hrozně rád,že jsem tu našel někoho,s kým se dá pokecat v rodném jazyce.Škoda jen,že nás je tak málo.Takže pokud to čte někdo,kdo je z ČR nebo Slovenska,tak se nebojte napsat ve hře komukoliv z klanu Ravenous (např. hráči BlackFlower,Sinuhet,uzhass,nebo klidně i mě - Victarion) a přidejte se k nám.Určitě nebudete litovat

Zdarec,kurnik,nezdá se vám,že tuhle hru hraje čím dál méně lidí?
Podle mě to jde celkově do kytek....
Mám například odeslaný ticket na support a oni mi nejsou ani schopni odepsat.Řeší se to už asi 2 měsíce a vždycky čekám zhruba 14 dní,než mi odepíší.jejich odpověď ale není řešením ale jen další jejich otázkou.
Přišel jsem o 18g díky pádu serveru (nevrátila se mi z aukce exchange nabídka - peníze ani koupený předmět) a nějak z nich ty prachy furt nemůžu dostat,prostě hnus.....
Podle mě to jde celkově do kytek....
Mám například odeslaný ticket na support a oni mi nejsou ani schopni odepsat.Řeší se to už asi 2 měsíce a vždycky čekám zhruba 14 dní,než mi odepíší.jejich odpověď ale není řešením ale jen další jejich otázkou.
Přišel jsem o 18g díky pádu serveru (nevrátila se mi z aukce exchange nabídka - peníze ani koupený předmět) a nějak z nich ty prachy furt nemůžu dostat,prostě hnus.....