Dear visitor, welcome to Legend: Legacy of the Dragons Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.
Кво да не се впрягам, изипахте се незнам колко човека, поне ме знаеш че невикам помощ никога Той даже си почна супре равностойно боя махна ми скролове ама кво се наплаши ...
Влизай на неслома , поне няма кво да губишверно пари е ама пък на 13 се вадят много Примен пари има, няма инстанти, колкото бързам по бавно става ...
Влизай на неслома , поне няма кво да губишверно пари е ама пък на 13 се вадят много Примен пари има, няма инстанти, колкото бързам по бавно става ...
Весела Коледа!
Нека щастие озарява лицата ви, трапезата ви все да е пълна и от здраве да не се отървете!
Нека щастие озарява лицата ви, трапезата ви все да е пълна и от здраве да не се отървете!
Choose me for your Consecrator
Честно казано, форума замря съвсем - и то защото лаговете в играта даже не ти оставят време да отвориш форум - съвсем и не влизам в форума - само простотии в главния ...
А иначе от сливането - само лошо - лагове - непознати хора - няма къде да се лови - инстанциите пак са си на нула...
А иначе от сливането - само лошо - лагове - непознати хора - няма къде да се лови - инстанциите пак са си на нула...
From all the things I lost, I miss my mind the most.
Само да се изходя
http://warofdragons.com/forum/index.php?…=28223&pageNo=1
още не са дошли и вече почнаха да ме нервят турчелята. Не кажат - здравейте носим кадайф и баклава - ами направо с рязаната бургия напред...
http://warofdragons.com/forum/index.php?…=28223&pageNo=1
още не са дошли и вече почнаха да ме нервят турчелята. Не кажат - здравейте носим кадайф и баклава - ами направо с рязаната бургия напред...
From all the things I lost, I miss my mind the most.
To e takava skuka. Daje i vyv foruma ne mi se vliza. I niamam kirilizator, izvinete! Utre shte si go instaliram
Честно казано тия админи са големи льохмани. Ебаха мамата на осраното вече положение до такава степен че 70% от новодошлите спряха да играят. И пак сме си стария сървър с малко от новите. Останаха само стабилните кланове, а повечето аутсайдери и малки кланчета почти не се логват. Ако продължава така много малко хора ще останат и или ще ни закрият или ще ни пратят при германците ахахахахха
А за червените брони - не ме топли много. Имам 2 сета стоят в банката. Чакам да можем да ги обърнем на аури за да ги ползвам. Но определено на моя левел инстантите живнаха откакто ги спряха.
А за червените брони - не ме топли много. Имам 2 сета стоят в банката. Чакам да можем да ги обърнем на аури за да ги ползвам. Но определено на моя левел инстантите живнаха откакто ги спряха.