Dear visitor, welcome to Legend: Legacy of the Dragons Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.
Вили преди имаше много инстанти поне на 13 ниво. Много играчи който бяха зад мен по ранг вече са ме минали, сега никой не се записва.Иначе ми е все тая дали с червени ще ги бия или със сини, 95% си остават същите некадърници.Аурата доста я закъсняха, неуспях да си опазя 3 годишния щит който беше 1/1
Сурва, сурва година,
весела, весела година!
Голям клас на нива,
червена ябълка в градина,
жълт мамул на леса,
голям грозд на лоза,
пълна къща със деца,
пълни обори със стока,
пълна кесия с пари!
Живо, здраво догодина,
догодина, до амина!
Choose me for your Consecrator
Аз за сенките дълго време знам. Посъбрах си бронята и само шлем и оръжие ми останаха.
Я кажете вас турчалята вас не ви ли дразнят? Ония ден една 12-ка се опита да ми заповвяда да не съм беряла в НЕГОВАТА локация и ме хексна. Махнах хекса, пуснах му едно огледало и го опуках. После една 16-ка дойде ми писа и ме заплашва. Казах му когато неговите "приятели" не започват конфликти няма да се налага той да идва. Той ме заплаши че съм щяла да бъда гейм овър хахахха. Мъжа само му прати и всичко приключи
Както и да е . Един от мойте продаваше брадва от арсенала синя щото си купи лилава и някакъв от Дарбе го нападна защото не искал да му я продаде по-евтино. Уат дъ фак, мен....?? Клана има забрана да приема турски играчи защото са "проблемни". Дали?
Я кажете вас турчалята вас не ви ли дразнят? Ония ден една 12-ка се опита да ми заповвяда да не съм беряла в НЕГОВАТА локация и ме хексна. Махнах хекса, пуснах му едно огледало и го опуках. После една 16-ка дойде ми писа и ме заплашва. Казах му когато неговите "приятели" не започват конфликти няма да се налага той да идва. Той ме заплаши че съм щяла да бъда гейм овър хахахха. Мъжа само му прати и всичко приключи
Както и да е . Един от мойте продаваше брадва от арсенала синя щото си купи лилава и някакъв от Дарбе го нападна защото не искал да му я продаде по-евтино. Уат дъ фак, мен....?? Клана има забрана да приема турски играчи защото са "проблемни". Дали?
Choose me for your Consecrator
Виждам само шлемче ти останало да сложиш на твоята, и аз от бая време зная и си приготвих дрешки даже малко контрабанда направих ...евтини дрехи като ми попадаха ги купувах сега скъпо продавам. Хахах тези са толкова откъснати от играта че незнам кво да ги коментирам, добре че са играли и играят с бъгове и програми иначе са много зле.