1=4 / 2=3 / 3=3 / 4=6 / 5=4 / 6=5 / 7=4 şeklinde düzenlemen gerekli,ardından göreve devam edebilirsin.http://warofdragons.com/artifact_info.ph…ct_id=371357396 şu kutunun şifresini bilen varmı ?
Search for combination to open casket*The old casket has a clever mechanism, on the carved surface of which there is a spinning drum with faded digits. You decide to start from the beginning:* 1=4Set number 1 on the drum.Set number 2 on the drum.Set number 3 on the drum.Set number 4 on the drum.Set number 5 on the drum.Set number 6 on the drum.Set number 7 on the drum.
böyle seçenekler felan var .s
It's better to be silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt. What's even better is to weaponize your words to destroy anyone who dares challenge you.
Onun için Journey to the Frozen Islands görevine başlamalısın,Avelius the Scholar veriyor görevi,kendisi Thorn Apple Brushwood'da bulunuyor.Waters Of Oblivion haritasına nasıl geçebilirim
Seeing the Gigantic Whirlpool ahead, the captain categorically refuses to sail further, as he is unwilling to condemn the ship to certain destruction.
böyle bir hata alıyorum
Görev aşamasında senden yarasa kanatları ve Kretch İni'ndeki örümceğin yumurtasını isteyecek (onun dışında birkaç şey daha var tabi) o açıdan hem kitabı okumuş olmalısın hem de seninle örümcek öldürecek bir grup bulmalısın.
It's better to be silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt. What's even better is to weaponize your words to destroy anyone who dares challenge you.
E-mail adresimi unuttum-Forgotten E-mal adress
Merhaba arkadaşlar. Malesef "Lyvio" isimli karakterimin e-mail adresini hatırlayamıyorum. Pc ye format attığımdan dolayı notta almadım şimdi hatırlayamıyorum. Yetkili bir arkadaş acaba yardımcı olabilirmi? Nasıl ne şekilde öğrenebilirim?
Hello friends. Unfortunately, " Lyvio " I do not remember the e-mail address is my character . I did not take notes because I can not remember now at PC eat format . Authorized a friend to help that be I wonder ? How can I find out in what way ?
Hello friends. Unfortunately, " Lyvio " I do not remember the e-mail address is my character . I did not take notes because I can not remember now at PC eat format . Authorized a friend to help that be I wonder ? How can I find out in what way ?
Oyun kütüphanesinde yazıyor gerçi.Bölge isimleri sadece insan tarafı için yazılmış bunların magmarlar için olanlarınıda yazabilirmisiniz?
Bodur Serafim-->Forgotten Mines
Kağıt parçalarının toplandığı bölgeler: Faytir Kasabası,Angriyar Köyü,Vurdalya Kasabası,Budrimah Malikânesi
Korvusların,oilberry ve oilberry flower'larının çıktığı bölge: Zviglod ve çevresi
Teşekkür ederim dostum.Oyun kütüphanesinde yazıyor gerçi.Bölge isimleri sadece insan tarafı için yazılmış bunların magmarlar için olanlarınıda yazabilirmisiniz?
Bodur Serafim-->Forgotten Mines
Kağıt parçalarının toplandığı bölgeler: Faytir Kasabası,Angriyar Köyü,Vurdalya Kasabası,Budrimah Malikânesi
Korvusların,oilberry ve oilberry flower'larının çıktığı bölge: Zviglod ve çevresi
Fury of Tiger'dan bahsediyorsan diğer süper vuruşlar gibi o da belirli bir kombinasyon ile açılıyor,tek yapman gereken doğru kombinasyonu bulmak.Bu büyülerde "Furry of Anger" büyüsü nasıl alınıyor sonraki vuruşu %50 arrıtıyormuş
Sanırım şu büyüden bahsediyorsunuz: http://warofdragons.com/artifact_info.php?artikul_id=13975
Bunun için 500 Custodians of Magic onuru gerekiyor,daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz http://warofdragons.com/info/library/ind…?obj=cat&id=165
Bunun için 500 Custodians of Magic onuru gerekiyor,daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz http://warofdragons.com/info/library/ind…?obj=cat&id=165
Speak with Akvarius], Maritsa the Witch, Reodora, Fairy-a-Maiya, Blizzard Grip, Rukham the Guard, Vezur the Navigator and Maeli the Mermaid about the coming catastrophe, bring the information you receive to Aquazurion.
Tüm notları topladım Aquazurion gittim ama birşey cıkmıyor 8 tane not var elimde şuan ek bir görev yapmam gerekiyor mu
Tüm notları topladım Aquazurion gittim ama birşey cıkmıyor 8 tane not var elimde şuan ek bir görev yapmam gerekiyor mu
Speak with Akvarius], Maritsa the Witch, Reodora, Fairy-a-Maiya, Blizzard Grip, Rukham the Guard, Vezur the Navigator and Maeli the Mermaid about the coming catastrophe, bring the information you receive to Aquazurion.
Yanılmıyorsam Secrets of the Past and Future görevindesin.
Görevi tamamlamak için Ölü Kaptan'ın Ruhu'yla konuşup 9. parçayı almalısın,bunun içinse bir yan görev niteliğinde olan "Confession of a Seasoned Pirate" görevini Brugilda'dan almalısın,sana ayrıca bir görev eşyası verecek ( http://warofdragons.com/artifact_info.php?artikul_id=9159 )
Su altına gidip Captain Hagar Claw'ı öldürüp (Sunken Ship instance'ındaki boss oluyor) ,bu eşyayı kullanmalısın,kaptanın ruhuyla konuşup dokuzuncu parçayı alıp Aquazurion'la konuşup görevi bitirebilirsin.
Obtain Scorpion Bile 100 pcs, Demon Claw 100 pcs, Light Silver 100 pcs, Gambier Seed 50 pcs, Sparkling Crystal 1 pcs. and a Strong Scroll of Resurrection 1 pcs. Bring the necessary ingredients to Brugilda the Sorceress.
Şuan bunları topluyorum, aynı zamanda guardian lagmur kitabını veriyor sanırım
Şuan bunları topluyorum, aynı zamanda guardian lagmur kitabını veriyor sanırım
Kaptanı tek başına öldürmen biraz zor,sharker madalyonları (500 flaundin onuru gerekli) üzerindeki yükü azaltır ve Tranquility amuletleri yoksa imkansız.
Kaptan'ın canı 7943
Tranquility Amulet: 1000 Flaundin Onurun varsa Flaundin Sarayı'ndaki mağazadan alınıyor
Tranquility Amulet'in amacı ise Kaptan Rom şişesinden bir yudum aldıktan sonra bu efekti etkisiz hâle getirmek,eğer böyle yapmazsan dövüşü kaybedersin.
http://warofdragons.com/bot_info.php?artikul_id=969 buradan Kaptan'ın hangi büyüleri kullandığına bakabilirsin.
Tabi önerim bu instance'ı daha önce yapmış olan birisiyle beraber yapman yönünde zira tek başına yapmak hem masraflı olur hem de tek hatada başa almak zorunda kalırsın.
Kaptan'ın canı 7943
Tranquility Amulet: 1000 Flaundin Onurun varsa Flaundin Sarayı'ndaki mağazadan alınıyor
Tranquility Amulet'in amacı ise Kaptan Rom şişesinden bir yudum aldıktan sonra bu efekti etkisiz hâle getirmek,eğer böyle yapmazsan dövüşü kaybedersin.
http://warofdragons.com/bot_info.php?artikul_id=969 buradan Kaptan'ın hangi büyüleri kullandığına bakabilirsin.
Tabi önerim bu instance'ı daha önce yapmış olan birisiyle beraber yapman yönünde zira tek başına yapmak hem masraflı olur hem de tek hatada başa almak zorunda kalırsın.