Kendi seviyenizden 1 leveldan fazla düşük olmayan 5000 tane normal yaratık öldürmeniz gerekiyor. Ghostly Vision'un İksiri'nden gelen yaratıklar ve görevlerde kestiğiniz yaratıklar sayılmıyor. Eğer grup ile öldürülürse bir yaratık, en çok hasarı veren kişi için sayılır.

Yeterli sayıda Glory kazanarak totalde 3 kez ödül sandığını almanız gerekiyor.

Düşman topraklarında belirli bir yerde iken Sihirli Değnek veya Gelişmiş Sihirli Değnek kullanmanız lazım. (İnsanlar için Place of Sorrow, magmarlar için Sleepy Valley)

Kristal Mağaralarında 500 puanlık kristal teslimatı yapmanız gerekiyor, tek bir mağarada tabi ki mümkün değil bir den çok mağara hakkınız var. Ayrıca Equal mağarasıda sayılıyor.

Take part in different battlefields and gain a total of 100 points. Caves: +5 points. Tallaar’s Halls: +3 points. Temple, Meridian Vaults: +2 points. Arena: +1 point. Points are given both for victory and defeat. If you abandon the Battlefield, points will be subtracted (the same amount). Battlefields of Equals are also counted. Farklı dövüş alanlarında yer alarak toplamda 100 puan kazanmanız gerekiyor. Yenmeniz veya yenilmeniz önemli değil sadece yer almanız yeterli. Mağara: +5 puan. Tallaar: +3 puan. Temple: +2 puan Meridian Vaults: +2 puan. Arena: +1 puan.

50 kere Chaotic dövüşü kazanmanız gerekiyor.

Bir tane Mithril Chest açmanız gerekiyor.

Improved First Aid Kit'ini kullanarak diğer savaşçılardan Kıymık çıkarmanız gerekiyor. (Bu kit 5 level ve yukarısında olan oyuncuların görevle alabileceği bir kit.)

Transformation Gem'i kullanarak normal bir eşyayı stil eşyasına çevirmeniz gerekiyor. Transformation Gemleri kutulardan çıkabiliyor veya pırlanta ile harikalar çarşısından satın alabilirsiniz.

Değerli sandıkları açarak veya Luck Glow veya Magic Mirror etkinliklerine katılarak nadir bir ödül kazanmanız gerekiyor. Nadir ödül bulursanız oyun chat'i içerisinde anons
This post has been edited 2 times, last edit by "cnR" (May 23rd 2018, 6:00pm)
blood-slayer ile konuşabilirsin, kendisi jester ve genellikle nokta atışı hesaplamalar yapıyor.dünya kupası etkinliğindeki puanlarınızı kendiniz bizzat kontrol edin. jesterlara bırakmayın. benim de 81 puanım var ancak listede adım yok.
kendi işinizi kendiniz yapın mutlaka. jester tanıyan varsa türk insan tarafında direk notlarımı atabilirim. magmar tarafında da jester arıyorum şuan ben.
It's better to be silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt. What's even better is to weaponize your words to destroy anyone who dares challenge you.
Mentorumuz cnR tarafından hazırlanan Temmuz ayı etkinliğinin Türkçe anlatımına bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz!
Terazinin eksilen kefesi.
4 7 11 13
16 23 29 31
41 52 63 65
71 77 82 93
Loto tahminlerinizi bu başlığa yazmalısınız. Türkçe foruma yazılan tahminler geçersizdir.
Terazinin eksilen kefesi.
Bildiğim kadarıyla norak ile konuşup efril vererek kötülük onurunu sildirebiliyorsun, kötülük onurun 0'ı gördüğünde norak ile konuşup iyiliğe başlayabilirsin.Herkese kolay gelsin, bu Bringers of Evil üyeliğinden kurtulmanın yolu yok mu yaa, Brotherhood Of Virtue'ye devam etmek istiyorum da ben![]()
It's better to be silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt. What's even better is to weaponize your words to destroy anyone who dares challenge you.
bilgilendirme için teşekkür ederim, iyi oyunlar dilerimBildiğim kadarıyla norak ile konuşup efril vererek kötülük onurunu sildirebiliyorsun, kötülük onurun 0'ı gördüğünde norak ile konuşup iyiliğe başlayabilirsin.Herkese kolay gelsin, bu Bringers of Evil üyeliğinden kurtulmanın yolu yok mu yaa, Brotherhood Of Virtue'ye devam etmek istiyorum da ben![]()

Bildiğim kadarıyla o görev otomatik olarak geliyor. Yanılmıyorsam da şu meydandaki kağıtları toplarken bir adet casus notu geliyor, o geldiği an başlıyor.3 seviye de Counter-Intelligence yani Casuslukla Mücadele görevini kim veriyor hatırlayan var mı?