Dear visitor, welcome to Legend: Legacy of the Dragons Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.
http://warofdragons.com/artifact_info.ph…act_id=94910644 
Незнам какво намеква с този подарък към лицето към което го е пратил?!
Че е патка или че и е време да па па?!:food:

Незнам какво намеква с този подарък към лицето към което го е пратил?!

Toff, bahebak habibi ! 

http://www.warofdragons.com/forum/thread…Code-of-Conduct
Отговарям там, защото това определено не беше въпрос, който трябва да бъде отнесен към админите... Те и без това си отвориха бая работа с тоя панаир...
Quoted
3. The Mentor Advice section was created for players to seek the help of mentors. Mentors visit this section regularly and answer any question they can. This is part of the duty a Mentor has. They also view Game Guides & Contact the Game Administration sometimes, since questions are posted in these sections by new players who seeking assistance.
Отговарям там, защото това определено не беше въпрос, който трябва да бъде отнесен към админите... Те и без това си отвориха бая работа с тоя панаир...

And I trust the very same person that you do... I trust the only person left to trust... - ME!
Жельо,
Аз може и лилава котка на жълти спирали и сини балончета да яздя ама никога няма да съжалявам че ти си яздил Кравата Милка и че все още неможеш да измиеш аромата на тор от себе си и като минаваш през локациите на които съм аз ми лъхва от теб!
Поздрави,
Долна интригантка!
Аз може и лилава котка на жълти спирали и сини балончета да яздя ама никога няма да съжалявам че ти си яздил Кравата Милка и че все още неможеш да измиеш аромата на тор от себе си и като минаваш през локациите на които съм аз ми лъхва от теб!
Поздрави,
Долна интригантка!

Toff, bahebak habibi ! 

Жельо,
далеч си от истината за живота ми... Едва ли знаеш кокво точно се случва в моя живот, камо ли че е неуспешен да кажеш
А и да ти кажа в играта точно на мен страшно ми върви, само с вашия клан и алианс не си говоря и не мисля че е някаква загуба... Даже ми е екстра! Имам толкова много приятели и толкова много хора ме уважават, а теб? Ти сам си ровиш с пръчка акото и се чудиш после защо миришело... Аз ти предлагам да си ходиш на Ямбол на село да правиш снимчици че Кравата Милка няма да дава задълго мляко... Ще си намери нов бик...
Поздрави,
Долна интригантка!:росе:
далеч си от истината за живота ми... Едва ли знаеш кокво точно се случва в моя живот, камо ли че е неуспешен да кажеш

Поздрави,
Долна интригантка!:росе:
Toff, bahebak habibi ! 

Ама колко пъти сте се виждали с нея... що пък така един път не събра смелост да и го кажеш пред нея 
И ако може да ме светнеш от кога спим заедно с нея,че... де да знам губи ми се този период. Аз ,както и тя си имаме постоянни приятели, не като теб ,като се напие някой и ако няма жени или животни покрай тях да лепне теб :buee:

И ако може да ме светнеш от кога спим заедно с нея,че... де да знам губи ми се този период. Аз ,както и тя си имаме постоянни приятели, не като теб ,като се напие някой и ако няма жени или животни покрай тях да лепне теб :buee: