Абе на някои теми форумът не ми дава да пиша... Ей ся например в Сити пъб, тука ся админи се занимавахме и само в една тема не ме допуска... Там някякъв 4 лвл са жалва за съмоните от трейд фаира... Ужас! Пукнах са от инстали и ънинстали.... Натискам спейс и клиента се затваря... Някои хора ми казаха че ще ме махнат от приятелската листа ако продължавам така... :rr: :rr: :rr:
Toff, bahebak habibi !
Хахаха!
Сега съм супер унижена... Направо ми се реве... Пишех си с един авер от Англия дето ни е другарче на мен и на гаджето и пуснах в майн чат защото бях забравила да клирна на prv, как гаджето ми липсва и искам любов и плътски ласки (унижение N1) и после отнесох 1 ден мълчание затова (унижение N2)... Направо не ми се говори.... Чакам Админите в понеделник да видим какво ще кажат... :stesn:
Сега съм супер унижена... Направо ми се реве... Пишех си с един авер от Англия дето ни е другарче на мен и на гаджето и пуснах в майн чат защото бях забравила да клирна на prv, как гаджето ми липсва и искам любов и плътски ласки (унижение N1) и после отнесох 1 ден мълчание затова (унижение N2)... Направо не ми се говори.... Чакам Админите в понеделник да видим какво ще кажат... :stesn:
Toff, bahebak habibi !