Dear visitor, welcome to Legend: Legacy of the Dragons Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.
18:16 cryocore : Izu
Човек, мерси, че ме остави да си направя боя там...
Аз се мъчех да претрепя Customer-a, че ми е любимец... ама той пък взе че умря от гунгяла...
За късмет пък напипах мацката 9-то ниво... :devil:
Мерси пак...
Човек, мерси, че ме остави да си направя боя там...

Аз се мъчех да претрепя Customer-a, че ми е любимец... ама той пък взе че умря от гунгяла...
За късмет пък напипах мацката 9-то ниво... :devil:
Мерси пак...

And I trust the very same person that you do... I trust the only person left to trust... - ME!
lugeorgiev
то става банално вече човек....ама както и да е....
на теб и травма за 1 седмица да ти сложат едва ли ще ти пречи....а и между другото....брат ми със неговия герой няма ти кажа какво правеше...ходеше постоянно пребит със по няколко травми и късаше дропа като луд....пробвай го това
а за 7 ниво бързах за таларите....защото става хубав бой без големи нива и сумони....а навсякъде другаде ги има поне сумоните
надявм се до месец два и ти да качиш 7 ниво да си правим талари ще е готино
то става банално вече човек....ама както и да е....
на теб и травма за 1 седмица да ти сложат едва ли ще ти пречи....а и между другото....брат ми със неговия герой няма ти кажа какво правеше...ходеше постоянно пребит със по няколко травми и късаше дропа като луд....пробвай го това

а за 7 ниво бързах за таларите....защото става хубав бой без големи нива и сумони....а навсякъде другаде ги има поне сумоните

надявм се до месец два и ти да качиш 7 ниво да си правим талари ще е готино
Аз само от вчера имам два зелени дропа
а днес или утре ще имам зелена BoE значка. А раните нямаше да пречат, ако нямаше lootstealer-и , че като трябва да ходиш до вампирите ти идва да се пенсионираш
В талара моеж да няма съмонинги, но не ми е ясно теб какво те правят там, защото виждам какви роботи магмари има 7-8 ниво, а ти си и със 6 слота на колана

В талара моеж да няма съмонинги, но не ми е ясно теб какво те правят там, защото виждам какви роботи магмари има 7-8 ниво, а ти си и със 6 слота на колана