Dear visitor, welcome to Legend: Legacy of the Dragons Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.
А имали сме сигнал
)Честно да ти кажа нямам идея какво пуска уборга .Там анушка и компания го държат, аз не им станах приятел така ,че скоро не се очаква да се включа там... Като гледам високите нива кви голички ходят мисля, че няма нищо хубаво
) При нас май живна икономиката, 2 каски продадох явно дребните се видяха в парички. В таларса не смяташ ли да влизаш, аз от скоро пак почнах нахъсано да играя нещо ми дойде кеф за игра .

От време на време като чели форума се пооправя - като ги няма снежинките определено е по добре
Димо - няма как да запиша талар - като нямам оръжия - не си струва - доджерите ме правят на мармалад
по добре да си седя и да бера докато направя парички - а после ще има и повече народ - че може да се посъберат таларите

Димо - няма как да запиша талар - като нямам оръжия - не си струва - доджерите ме правят на мармалад

From all the things I lost, I miss my mind the most.