cryocore Ще дава ли нещо началството за вчерашната битка? А за бирити да ти кажа ако бяха 5 нямаше и да го спомена и 15 да бяха пак нямаше, ама някой некадърник като Лулу да ми играе 1 седмица в таларси, плато с бири ако туй не е помощ здраве му кажи. Да са живи и здрави админите, някой играчи за нищо не стават
Vedbal
Questa be sprqn wednaga sled kato se widq 4e imalo byg w nego - dokladwano be na support-a i na administraciqta. Oswen az da im wzema birite ne znam kakwo drugo da naprawq - samo da znae6 4e powe4eto ot nas ne naprawiha tozi quest - nqkolko 4oweka sa go ponaprawili powe4e otkolkoto trqbwa - Biramaniaci
Questa be sprqn wednaga sled kato se widq 4e imalo byg w nego - dokladwano be na support-a i na administraciqta. Oswen az da im wzema birite ne znam kakwo drugo da naprawq - samo da znae6 4e powe4eto ot nas ne naprawiha tozi quest - nqkolko 4oweka sa go ponaprawili powe4e otkolkoto trqbwa - Biramaniaci
From all the things I lost, I miss my mind the most.
Пиша на Български не на latinski Дразнещо е , ама в тази игра видях какви ли не админски помощи, игране на няколко човека от един герой и обратно май ще трябва като търпелив човек да изтрая това. Жалкото, че с тези леки шмекери се надяват да станат велики......... едно време великия ликвидатор ме умоляваше да му помагам за лесни победи в арената а сега всички 1 в 1 са мишки и се крият в замъци и къде ли не ...