Dear visitor, welcome to Legend: Legacy of the Dragons Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.
Mortimer Dave
С колелото да правиш очички е малко кофти работа...
Първо трябва да събереш 150 City Charters, че да го въртиш... На 3 от секторите може да ти се падне Shiz Биричка, на останалите ти се падат жетони. Едно око струва 200 жетона... Ако си късметлия, с едно въртене на колелото можеш да си изкараш макс 3 очички....
Като цяло, това е бавен процес и не може да ти е основен източник на очички...
С колелото да правиш очички е малко кофти работа...
Първо трябва да събереш 150 City Charters, че да го въртиш... На 3 от секторите може да ти се падне Shiz Биричка, на останалите ти се падат жетони. Едно око струва 200 жетона... Ако си късметлия, с едно въртене на колелото можеш да си изкараш макс 3 очички....
Като цяло, това е бавен процес и не може да ти е основен източник на очички...
And I trust the very same person that you do... I trust the only person left to trust... - ME!
НЕ перника е 6то ниво но съм го оставял да бере на воля в острова, но той и Миа като видят някои да бере голичък (а перника ме изчака да имам и марк оф деад) го атакуват и изчезват защото си знаят какво ще им се случи - даже там с хората водим мирно съществуване с изключение на вашите откачалки от 12лв. които като цъфнат атакуват
Споделям ви че героят ми е на пауза. Нямам време да играя защото бачкам като барман в бар Black and white в студентски град - който има път насам може да дойде да пие едно кафенце при мен... или някое коктейлче Както и нямам желание да играя след като админите показаха колко са тъпи и корумпирани... Ядосах се прекалено много че това ТЪПО оръжие спечели 1во място като имаше много по-хубави, включително моето...
Пожелавам успех на всички!
Ще се видим като се върна... ако се върна
Пожелавам успех на всички!
Ще се видим като се върна... ако се върна
Toff, bahebak habibi !