Честито за малкото магмарче! Да расте живо и здраво!
Cryocore, мисля че админите нещо са направили с дропа, в клана реват малките от дроп немогат да се отърват, а на мен ми паднаха 2 предмета за 3 дни, а цял 11 лвл броях стиШките :о) Annyshka за 2 седмици 10тина предмета и паднаха... Има нещо странно, дано да са го пооправили малко че да почнат paypal-ърите да кихат че да пълнят нашите джобчета :о)
Cryocore, мисля че админите нещо са направили с дропа, в клана реват малките от дроп немогат да се отърват, а на мен ми паднаха 2 предмета за 3 дни, а цял 11 лвл броях стиШките :о) Annyshka за 2 седмици 10тина предмета и паднаха... Има нещо странно, дано да са го пооправили малко че да почнат paypal-ърите да кихат че да пълнят нашите джобчета :о)
има има, малките често удрят . това си е нормалното ниво на дроп(в руския е така) макар че мисля че трябва да се намали. малко играчи сме и ще се обезценят итемите. то и сега dm са на смешни цени 20-30 зл за ръкавици и нараменици ... пълен цирк :d сега и ако админите спрът очивадно да подпомагат определени играчи играта ще стане супер
)

Ми незнам - ама центродо и инкарнума нещо секнаха - преди на час поне по 1 изкарвах - сега 2-3 часа и няма... а да не казвам, че досега само 1 фламиан и 1 луксите съм изкарал... 
1 поглед на едноръкия - ако прекараш 1 час там - с минимални залози си около злато назад - за час и половина - може и да си на нулата - ако си играеш с високи залози - просто губиш - идеята е - 1с залог и чакаш 5 котенца
и супер игра

1 поглед на едноръкия - ако прекараш 1 час там - с минимални залози си около злато назад - за час и половина - може и да си на нулата - ако си играеш с високи залози - просто губиш - идеята е - 1с залог и чакаш 5 котенца

From all the things I lost, I miss my mind the most.

при вас на какви цени вървят ресурсите за новите реп. ?
аз мобове не бия ама беше ми паднал един фламан ... а едноръкия си е мазало рядко се вадят пари, ако се сещаш в стария форум бях копирал 5-6 поредни печалби , но имаше случай като една мацка от руския ми клан се набута 800 злато. хазарт кво да правиш трябва и късмет :d
аз мобове не бия ама беше ми паднал един фламан ... а едноръкия си е мазало рядко се вадят пари, ако се сещаш в стария форум бях копирал 5-6 поредни печалби , но имаше случай като една мацка от руския ми клан се набута 800 злато. хазарт кво да правиш трябва и късмет :d
Kamyka mai neshto glupav mi se vijda na mene... trqbva da mu vkarash malko resursi (edin amulet i edin diamant, za koito vkarvash realni pari). Nagradata ot kuesta mislq 7 zlato beshe.. ama da ne izlyja...
)

And I trust the very same person that you do... I trust the only person left to trust... - ME!