You are not logged in.

341

Monday, April 11th 2011, 6:22pm

Ехо-оо! има ли живи тук !??
Use time smart , make a progress !

342

Tuesday, April 12th 2011, 9:42am

Jack Sparrow
засичал съм 1-2 от тоя орден дето все гледат да се присъединят като ловя гол и си мислят, че ще станат милионери от това :) Но после като се объркат да влезнат в Темпъла и се чудят от къде име дошло и бързо губат мерак да се ресуректват :)
Има ли някаква яснота някой каква ще е целта на турнира за червен UK медал?

343

Tuesday, April 12th 2011, 12:40pm

Не го чакай тука този медал, а и да го пуснат както много неща в този сървър ми се струва, че няма да сработят.

Поле Битвы: Турнир поклонения (размер команды – 3 игрока)
Максимальное время битвы - 60 минут.

Цель команды – вашей команде необходимо максимально быстро набрать 15 очков. В боковых залах храма находятся кристаллы всех цветов. В центральном зале находится преобразователь - устройство, которое было создано избранными. С его помощью вы можете сделать из трех кристаллов разного цвета энергетическую сферу.

Каждая произведенная сфера приносит вашей команде 1 очко.
Каждая победа в бою с противником приносит вашей команде 1 очко.

Условия победы: ваша команда должна набрать 15 очков.

Тука промениха ли получаването на коали или още е при копаене на кристал?

344

Tuesday, April 12th 2011, 3:32pm

При копаене е, но много рядко :(

В Темпъл да направиш 15 сфери звучи досат предизвикателно :)))) яко бой ще е и ако печелиш с един такъв темпъл медала звучи добре. Само дето ако те сталват ще е яко зор :)

345

Tuesday, April 12th 2011, 4:23pm

може би на следващия ъпдейт ще спрът коалите с копане . промениха ги само когато направиш сфера(в храма) и когато занесеш в базата си кристали (в сс) . бяха се научили да завършват 0 :10 а през останалото време яко копаят кристали за коали ама сега им го втъкнаха :d за червеното медалче не е толкова лесно, рядко се вижда някой да прави такъв .... (като се замисля бая време не съм виждал).

346

Wednesday, April 13th 2011, 4:45pm

A 100% 15 точки за 1 час в темпъла не е лесн аработа, ако противника е дори и малко по-слаб. за 30 мин те сталват и после и да нямаш противници моеж и да не се оправиш :)
това с коалите е добре, че има хора 3-то ниво дето яко лийчват така

347

Wednesday, April 13th 2011, 5:02pm

Преди в храма куеста беше 20 сфери но сферата имаше живот за 2 часа ...голям гърч беше докато го направя .

348

Wednesday, April 13th 2011, 5:53pm

@Jack Sparrow -Е да ама сега храмовете секват на 6 ниво - а преди и на 7-8 имаше - чудя се защо не запишем и на 11-12... само за фън и копаене на коали... само дето големите екзета пак ще се пробват да се качват
From all the things I lost, I miss my mind the most.

349

Wednesday, April 13th 2011, 7:59pm

@cryocore Аз като бях 6-10 ниво инстанти нямаше, всичко бяха приятелски договорки. Иначе си прав на 6 секват хармовете. Аз съм навит за Арена ако намериш още 1 желаеш може да направим :)

350

Thursday, April 14th 2011, 7:00am

Сега няма договорки, поен по времето дето аз играя. Вчера бребихме Шефчето от Мафио :))))) голям кеффф. Трябва ад си много кух да пробваш да правиш Кучето в Арената докато противника ти е равностоен :))))
В арената дори и като противника спре да се ресуректва :) се изкопават максимум 2 Коала за отбора, а повечето 1. С тея дето сега играя в отбора почти винаги караме цялата арена , а хюмъните гледат от лагера си и копаенето в арената за коали НЕ СТРУВА. В Пещерата съм изкопавал 7-8 за 2 часа :)

351

Thursday, April 14th 2011, 11:53am

Това е хубаво че няма, иначе се губи смисъла от играта. Очаквате ли новия ъпдейт?

352

Thursday, April 14th 2011, 2:55pm

Аз говоря за Темпъла, но пиша Арена :( нещо съм зле... В Арена нямам как да изкопаесх Коал то е ясно

Димо, кажи какво да чакам на тоя леден остров има ли нещо еротично?

353

Thursday, April 14th 2011, 10:41pm

Да де разбрах те, и аз понякога ги бъркам арена/темпъл. Острова мисля че някъв куест се прави и май не е нищо особенно, но би трябвало да пуснат нови ресурси до 240,рецепти, кланово знаме някой друг нов инстант. Е то всичко си зависи колко ще им се превежда , може пак няква полвинчата работа да е.

354

Friday, April 15th 2011, 1:11pm

Hm.... еми ако струва толкова колкото за морето няма да има много желаещи само хората дето ще искат някаква репутация да трупат лесно

355

Friday, April 15th 2011, 5:01pm

cryocore,

Аз от 9-ти лвл нагоре само по угворка съм влизала на арена и храм и те 15 договорки бяха... Ама не и с уговорени боеве... Молеха ни само да ги оставим куеста да си направят ... Ама ние им давахме време само докато съберем сферите :)) Иначе не сме ги били ако те не са ни нападали първи...
Toff, bahebak habibi ! :love:

356

Sunday, April 17th 2011, 9:56am

Честит празник на всички!

На именниците, като мен, пожелавам приятно изкарване!

357

Sunday, April 17th 2011, 10:03am

sajalqvam mnogo 4e vi pretesnqvam bratq bulgari no 6te moejste li da helpnete s nqkoe item4e ili nqkoi savet koito da mi e polezen

358

Sunday, April 17th 2011, 10:04am

Faelivrin 4ESTIT PRAZNIK NA VSI4KI PRAZNUVASHTI :P

359

Sunday, April 17th 2011, 3:26pm

Специално за Жасмина aka. tabelka :smile:

360

Monday, April 18th 2011, 10:32am

bulgarche отивай да лоотваш (крадеш плячка) бледоликите - през морето и след това там където са мечките им - правиш един удар и умираш но вземаш между 7-12с на бой или чакаш голокожите да се появят на пристанището ни или в Манор-а - за трети лв. в началото е това ако имаш още въпроси давай на лична