Dear visitor, welcome to Legend: Legacy of the Dragons Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.
Jack Sparrow
засичал съм 1-2 от тоя орден дето все гледат да се присъединят като ловя гол и си мислят, че ще станат милионери от това Но после като се объркат да влезнат в Темпъла и се чудят от къде име дошло и бързо губат мерак да се ресуректват
Има ли някаква яснота някой каква ще е целта на турнира за червен UK медал?
засичал съм 1-2 от тоя орден дето все гледат да се присъединят като ловя гол и си мислят, че ще станат милионери от това Но после като се объркат да влезнат в Темпъла и се чудят от къде име дошло и бързо губат мерак да се ресуректват
Има ли някаква яснота някой каква ще е целта на турнира за червен UK медал?
Не го чакай тука този медал, а и да го пуснат както много неща в този сървър ми се струва, че няма да сработят.
Поле Битвы: Турнир поклонения (размер команды – 3 игрока)
Максимальное время битвы - 60 минут.
Цель команды – вашей команде необходимо максимально быстро набрать 15 очков. В боковых залах храма находятся кристаллы всех цветов. В центральном зале находится преобразователь - устройство, которое было создано избранными. С его помощью вы можете сделать из трех кристаллов разного цвета энергетическую сферу.
Каждая произведенная сфера приносит вашей команде 1 очко.
Каждая победа в бою с противником приносит вашей команде 1 очко.
Условия победы: ваша команда должна набрать 15 очков.
Тука промениха ли получаването на коали или още е при копаене на кристал?
Поле Битвы: Турнир поклонения (размер команды – 3 игрока)
Максимальное время битвы - 60 минут.
Цель команды – вашей команде необходимо максимально быстро набрать 15 очков. В боковых залах храма находятся кристаллы всех цветов. В центральном зале находится преобразователь - устройство, которое было создано избранными. С его помощью вы можете сделать из трех кристаллов разного цвета энергетическую сферу.
Каждая произведенная сфера приносит вашей команде 1 очко.
Каждая победа в бою с противником приносит вашей команде 1 очко.
Условия победы: ваша команда должна набрать 15 очков.
Тука промениха ли получаването на коали или още е при копаене на кристал?
може би на следващия ъпдейт ще спрът коалите с копане . промениха ги само когато направиш сфера(в храма) и когато занесеш в базата си кристали (в сс) . бяха се научили да завършват 0 :10 а през останалото време яко копаят кристали за коали ама сега им го втъкнаха :d за червеното медалче не е толкова лесно, рядко се вижда някой да прави такъв .... (като се замисля бая време не съм виждал).
Сега няма договорки, поен по времето дето аз играя. Вчера бребихме Шефчето от Мафио )))) голям кеффф. Трябва ад си много кух да пробваш да правиш Кучето в Арената докато противника ти е равностоен )))
В арената дори и като противника спре да се ресуректва се изкопават максимум 2 Коала за отбора, а повечето 1. С тея дето сега играя в отбора почти винаги караме цялата арена , а хюмъните гледат от лагера си и копаенето в арената за коали НЕ СТРУВА. В Пещерата съм изкопавал 7-8 за 2 часа
В арената дори и като противника спре да се ресуректва се изкопават максимум 2 Коала за отбора, а повечето 1. С тея дето сега играя в отбора почти винаги караме цялата арена , а хюмъните гледат от лагера си и копаенето в арената за коали НЕ СТРУВА. В Пещерата съм изкопавал 7-8 за 2 часа
cryocore,
Аз от 9-ти лвл нагоре само по угворка съм влизала на арена и храм и те 15 договорки бяха... Ама не и с уговорени боеве... Молеха ни само да ги оставим куеста да си направят ... Ама ние им давахме време само докато съберем сферите ) Иначе не сме ги били ако те не са ни нападали първи...
Аз от 9-ти лвл нагоре само по угворка съм влизала на арена и храм и те 15 договорки бяха... Ама не и с уговорени боеве... Молеха ни само да ги оставим куеста да си направят ... Ама ние им давахме време само докато съберем сферите ) Иначе не сме ги били ако те не са ни нападали първи...
Toff, bahebak habibi !