Language

You are not logged in.

61

Tuesday, October 12th 2010, 10:43pm

taman 3 tallaara beshe samo na biri ;)

62

Wednesday, October 13th 2010, 5:17am

Basi alkoholika :D

63

Thursday, October 14th 2010, 7:50pm

Vedbal

Как беше дъгата с това новото :Р падна ли поне 1 око...?
From all the things I lost, I miss my mind the most.

64

Thursday, October 14th 2010, 10:00pm

Хайде наливайте се и вие с бира дее :)
Преди два дена ми се роди третото дете :) да знаех бъга да ви почерпя с по една бира, но аз нито една не съм забърсал :)

65

Thursday, October 14th 2010, 10:26pm

lugeorgiev Да ти е живо и здраво :)

cryocore Пак осраха работата тез админи :D Третата репутация навярно за нова година ще ни я пуснат .

66

Friday, October 15th 2010, 12:02am

lugeorgiev Честито!

cryocore Паднаха няколко, но не повече от нормалното.

67

Friday, October 15th 2010, 7:40pm

lugeorgiev
Ха честито и от мен - да ти е живо и здраво наследничето - още едно магмарче. :smile:

68

Friday, October 15th 2010, 7:40pm

p.s. 14.10.2010 14:46 Your party received Berserker Cuisses 1 pcs 16.09%

чак не вярвам на очите си - дроп...

69

Friday, October 15th 2010, 11:57pm

Честито за малкото магмарче! Да расте живо и здраво!

Cryocore, мисля че админите нещо са направили с дропа, в клана реват малките от дроп немогат да се отърват, а на мен ми паднаха 2 предмета за 3 дни, а цял 11 лвл броях стиШките :о) Annyshka за 2 седмици 10тина предмета и паднаха... Има нещо странно, дано да са го пооправили малко че да почнат paypal-ърите да кихат че да пълнят нашите джобчета :о)

70

Saturday, October 16th 2010, 9:04pm

Мдам. вчета northon удари uni bracers , а greycardinal uni helmet, оппеделено има нещо с дропа :о)

71

Monday, October 18th 2010, 1:39pm

мда - ама май май намалиха дропа- и той беше увеличен само на големите гадини - не чух малък левел да се похвали с дроп... не знам...

72

Monday, October 18th 2010, 1:57pm

има има, малките често удрят . това си е нормалното ниво на дроп(в руския е така) макар че мисля че трябва да се намали. малко играчи сме и ще се обезценят итемите. то и сега dm са на смешни цени 20-30 зл за ръкавици и нараменици ... пълен цирк :d сега и ако админите спрът очивадно да подпомагат определени играчи играта ще стане супер :))

73

Tuesday, October 19th 2010, 9:46am

Ми незнам - ама центродо и инкарнума нещо секнаха - преди на час поне по 1 изкарвах - сега 2-3 часа и няма... а да не казвам, че досега само 1 фламиан и 1 луксите съм изкарал... :(

1 поглед на едноръкия - ако прекараш 1 час там - с минимални залози си около злато назад - за час и половина - може и да си на нулата - ако си играеш с високи залози - просто губиш - идеята е - 1с залог и чакаш 5 котенца :) и супер игра

74

Tuesday, October 19th 2010, 1:20pm

при вас на какви цени вървят ресурсите за новите реп. ?
аз мобове не бия ама беше ми паднал един фламан ... а едноръкия си е мазало рядко се вадят пари, ако се сещаш в стария форум бях копирал 5-6 поредни печалби , но имаше случай като една мацка от руския ми клан се набута 800 злато. хазарт кво да правиш трябва и късмет :d

75

Thursday, October 21st 2010, 6:17am

Тея мангали днеска са насраха, незнам админите ли правят нещо ама не това е начина да се помага на магмарите.... Първо бъгави бири, после помпене от философския камък, а днеска и двама си зеха яко парички от тая машина....
Toff, bahebak habibi ! :love:

Occupation: Many things

• Send private message

76

Thursday, October 21st 2010, 5:51pm

мамяят...всички са в кюпа....всички намазват...после иди играй хазарт.....:)това в ктъга на майтапа..
мисля че тук машинката е още бъгната....пробвах се да видя как е....залагам 5 сребро печеля 3...де илия на кирия.....
а при вас машинката как е....гледам и тя има бъг....ама положителен:)

77

Thursday, October 21st 2010, 8:19pm

A каква е историята на тоз камик /филоло~.../ ? за каво служи ?
Use time smart , make a progress !

78

Saturday, October 23rd 2010, 12:50pm

Kamyka mai neshto glupav mi se vijda na mene... trqbva da mu vkarash malko resursi (edin amulet i edin diamant, za koito vkarvash realni pari). Nagradata ot kuesta mislq 7 zlato beshe.. ama da ne izlyja... :))
And I trust the very same person that you do... I trust the only person left to trust... - ME!

79

Monday, October 25th 2010, 1:32am

Жалко че няма да виждаме вече димо във форума... дано да се смилят над него и му махнат бана...:cry:
Toff, bahebak habibi ! :love:

80

Monday, October 25th 2010, 3:07pm

Така е философският камък е 7 злато за един амулет от 15сребро. Далавера е но повече не ми се е падал :(