))))))))))) coś wam zaprezentuje http://warofdragons.com/user_info.php?nick=Maria+Magdalena
moja 1 uczennica )))))))))) ma 5 czesci zielonego seta 4 na sobie + buty ...teraz załatwiam jej niebieska koszule + ma 80 scalpów 70 do misji i 10 na darmowe mestwo juz jest po 1 awansie jak widac a najciekawsze że nie jest peypalem tylko korzysta z mojej nauki i gra powoli nie spieszy sie zarabia dobrze wiec stac ja na to wszystko a ma jeszcze sporo lvl wiec bedzie lepsza ode mnie na 3 lvl ))))))))))))) a tak ogulnie zaczlem juz race nad elita na 3 lvl mam jeszcze misje w cc nie porobione i na arenach jeszcze nie bylem wiec bedzie latwo ))))))))) i niech ktos mi powie ze sie nie da albo ze nie oplaca sie robic relorta na mojim refer i posluchac co i jak robic zeby bylo dobrze a no i mam kolejnego ucznia tez robil relorta na mnie ale to kiedy indziej bo dopiero na 1 lvl jest )))))))))))))))))
moja 1 uczennica )))))))))) ma 5 czesci zielonego seta 4 na sobie + buty ...teraz załatwiam jej niebieska koszule + ma 80 scalpów 70 do misji i 10 na darmowe mestwo juz jest po 1 awansie jak widac a najciekawsze że nie jest peypalem tylko korzysta z mojej nauki i gra powoli nie spieszy sie zarabia dobrze wiec stac ja na to wszystko a ma jeszcze sporo lvl wiec bedzie lepsza ode mnie na 3 lvl ))))))))))))) a tak ogulnie zaczlem juz race nad elita na 3 lvl mam jeszcze misje w cc nie porobione i na arenach jeszcze nie bylem wiec bedzie latwo ))))))))) i niech ktos mi powie ze sie nie da albo ze nie oplaca sie robic relorta na mojim refer i posluchac co i jak robic zeby bylo dobrze a no i mam kolejnego ucznia tez robil relorta na mnie ale to kiedy indziej bo dopiero na 1 lvl jest )))))))))))))))))
http://www.warofdragons.com/forum/thread…-your-favourite i zgadnijcie kogo filmik jest w finale konkursu w grze )))))))))))))))))
Rage -bo my mamy wściekłość – na 8lv zrobiłem 2 razy (aby odreagować)bo cały czas kosze zielsko i się zbroje wiec nie wałczę z mobami z mojej inicjatywy ale one mnie tak kochają ze mam już 96% i za chwile będzie zmiana lv, exe i valor chwilowo w miejscu stoją bo w czasie gdy jestem online tallaars praktycznie nie startują, wbije 9 i powinno cos się zmienić w tej kwestii. Poza tym chyba zacznę organizować wycieczki do pięknego zabytkowego pałacu ale słyszałem że obsługa tam nie teges to wezmę kumpla i nauczymy ich jak się powinno traktować turystów .
no i jesst 4 miesjce w konkusie na filmik fajne itemki czerwon dostalem ale dopiero na 4 lvl bede ich uzywal no i mam 3 uczniów 3 reffery na mnie w 2 miechy z tego 2 peypale czyli w c........ darmowej kaski i najwazniejsze ze oni sa zadowoleni i wszysko sie kreci niedlugo 3 lekarz bedzie podniesiony do 2 lvl i tak to sie robi wiecie od ponad miesiaca nie mam sierpu bo nie chce zeby mi miejsce zajmowal a mam na wszystko i to jest prawdiwa gra
kalosz radze ci wbić minimum ew i championa za ew masz wb a za championa masz lepsze folianty magii mocniejsze od tych z sklepu dla magów bojowcyh + zdobywając męstwo nabijesz skalpy , które oddasz smokowi i on ci da 23 każdego miesiąca dar smoka za przekazane skalpy (tu masz opis za skalpów masz jaki masz dar za skalpy oddane mu http://warofdragons.com/info/library/index.php?obj=cat&id=85) pozdro(:
"w męstwo to za mocno powiedziane" ale tak jak powiedziałeś moim priorytetem jest wbicie EW(chociaż mam już 7 kieszonek :smile do 11lv chce się wyrobić z championem a co będzie potem to się okaże ale "valorowcem" to chyba nie będę za dużo kasy i nerwów to kosztuje, poza tym nie mam repki podziemnych. Do moich celów champion wystarczy