Dear visitor, welcome to Legend: Legacy of the Dragons Forum.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Serbian
For all Serbian speaking players.
Ajde narode pisite nesto da se vidi da nas ima u igri.
Нови форум је тешко срање...
...такав је мој живот,ја другачије не умем...
Поздрав свим играчима из Србије!
Ајде јавите се овде да видимо колико нас има па да предузмемо нешто да убаце и нашу драгу Србију у листу земаља!!!
Ја сам слао писма подршци али морамо да извршимо већи притисак.
Cek da proverim radi li mi avatar:-) A da i pozdrav svima:-)
@ V_E_N_O_M, tevez, budjoni, Ognjeni Vuk, ZoRkE
идемо даље има нас још
одличан ти аватар
Probao sam gomilu pre ovog-neki su mnogo veliki neki mnogo mali,neki animirani . . bas svasta:-) Tako da sam na kraju morao da se odlucim za ovaj u nedostatku inspiracije:-)
Probao sam gomilu pre ovog-neki su mnogo veliki neki mnogo mali,neki animirani . . bas svasta:-) Tako da sam na kraju morao da se odlucim za ovaj u nedostatku inspiracije:-)
хтео сам и ја анимирани да метнем, овог што испија пиво
али кажу не може
a jel mogu ovako slike da se insertuju?
идеш на "Advanced" видећеш доле десно код "Quick Reply" и отвори ти се нови прозор са више опција. Онда можеш да убациш шта хоћеш, слику, видео...
Konacno..jos da nam dodaju zemlju na spisak ....
Tu smo
Dodajte Srbiju
Tu smo
Dodajte Srbiju
хехе неће ићи тако лако али битно да смо ту
прво да видимо колико нас има па онда сви заједно да покушамо да их убедимо да и Србија треба да буде у листи земаља и да то није нека банана земља бре
Fenix, kupi moje sive giante, neces naci povoljnije, a rainbow je mnogo laksi uz moj sivi giant....sivi giant, daje ti krila...
идеш на "Advanced" видећеш доле десно код "Quick Reply" и отвори ти се нови прозор са више опција. Онда можеш да убациш шта хоћеш, слику, видео...
hvala slobo:-))