Dear visitor, welcome to Legend: Legacy of the Dragons Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.
Jsem hrozně rád,že jsem tu našel někoho,s kým se dá pokecat v rodném jazyce.Škoda jen,že nás je tak málo.Takže pokud to čte někdo,kdo je z ČR nebo Slovenska,tak se nebojte napsat ve hře komukoliv z klanu Ravenous (např. hráči BlackFlower,Sinuhet,uzhass,nebo klidně i mě - Victarion) a přidejte se k nám.Určitě nebudete litovat

Zdarec,kurnik,nezdá se vám,že tuhle hru hraje čím dál méně lidí?
Podle mě to jde celkově do kytek....
Mám například odeslaný ticket na support a oni mi nejsou ani schopni odepsat.Řeší se to už asi 2 měsíce a vždycky čekám zhruba 14 dní,než mi odepíší.jejich odpověď ale není řešením ale jen další jejich otázkou.
Přišel jsem o 18g díky pádu serveru (nevrátila se mi z aukce exchange nabídka - peníze ani koupený předmět) a nějak z nich ty prachy furt nemůžu dostat,prostě hnus.....
Podle mě to jde celkově do kytek....
Mám například odeslaný ticket na support a oni mi nejsou ani schopni odepsat.Řeší se to už asi 2 měsíce a vždycky čekám zhruba 14 dní,než mi odepíší.jejich odpověď ale není řešením ale jen další jejich otázkou.
Přišel jsem o 18g díky pádu serveru (nevrátila se mi z aukce exchange nabídka - peníze ani koupený předmět) a nějak z nich ty prachy furt nemůžu dostat,prostě hnus.....