You are not logged in.

Dear visitor, welcome to Legend: Legacy of the Dragons Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

• Ali Aslan

You have to register first, to connect to this user.

About me

• Merhaba, ben Ali. Hayatımda her zaman dengeyi korumaya çalışırım; iş, sosyal hayat ve kişisel keyifler arasında bir harmoni kurmak benim için çok önemli. İş hayatının yoğunluğu içinde kendime zaman ayırmayı ve stresten uzaklaşmayı bir öncelik haline getirdim. Boş zamanlarımda genellikle kahve eşliğinde kitap okumayı, arkadaşlarımla doğa yürüyüşlerine çıkmayı ve akşamları sakin bir şekilde vakit geçirmeyi severim. Son zamanlarda ise eğlenceye ve heyecana biraz daha farklı bir yaklaşım getirdim. Bir arkadaşımın önerisiyle keşfettiğim https://pinupoyunu.com platformunda, stratejik düşünme yeteneklerimi kullanarak keyifli vakit geçiriyorum. Bu tür aktiviteler, günlük yaşamın sıradanlığından bir kaçış sağlıyor ve benim için adeta bir hobiye dönüştü. Üstelik eğlenirken bazen şans da yüzüme gülüyor, bu da keyfimi ikiye katlıyor. Hayatta her zaman küçük mutlulukların peşindeyim ve her anın değerini bilmek gerektiğine inanıyorum. Çünkü sonunda, hayatı güzelleştiren şey anılar ve o anılarda yaşadığımız heyecanlardır.

Personal information

• Birthday

Jun 14th 2001 (23)

Male

Milas, Turkey